Со среќа Фолкси, баш ми е мило и мерак дека си нашол 1303s, јас поодамна барам да не кажам со години таков модел во добра состојба, ама се на некои кршови налетувам. Ова што си го нашол ти како што го опишуваш, вистински раритет е!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
900 евра крајна цена, заинтересиран некој?Продавам Generic XOR, 50cc, црна боја (втората слика) возен само 2-3 месеци, гаранција 2 години има.
Нормално, ништо не му фали, ама решив да земам кола.
Цена: 1.000 eur.
![]()
![]()
Незнам, нешто до 3000 евра... Ford Fiesta од постарите можда.Шо кола ќе зимаш??
btw:
Opel Corsa, 3 врати, 1998 год. регистрирана до август 2008, реални 50000 км. мотор 1.0 бензинец
3700 евра.
Зависи што бараш, но ако си се одлучил за форд би те советувал да земеш Ескорд. Имам и фиеста и ескорд, разликата беше мала кога ја купував фиестата, таа ја купив прва, но кога го зедов ескордот... Стварно има разлика и тоа голема. Сепак на тебе е да си одлучиш.Незнам, нешто до 3000 евра... Ford Fiesta од постарите можда.
Ќе видиме, зависи од тоа колку пари ќе приберам и кога ќе го шитнам моторчево.![]()
Незнам, нешто до 3000 евра... Ford Fiesta од постарите можда.
Ќе видиме, зависи од тоа колку пари ќе приберам и кога ќе го шитнам моторчево.![]()
BMW 2000
PRODAVAM DOBRO SOCUVANO BMW 2000 1967 GOD BEZ MOTOR SO PRILEPSKI TABLI MOZE I ZAMENA DAJTE PONUDA
Немав пари :wink:Како што гледам, си го купил брзо, сега се решаваш за кола...зошто на прво место не се реши за кола?!:wink: