Купи си ја сопствената земја за да ја финансираш кампањата на ДПМНЕ.

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
jas neznam kade ziveete vie ocigledno golemo zemjiste gjoa zamok ili dvorec po 1000 kv.mene za 100 m2 mi izracunaja samo 2000 denari zamisli:) .e sega cija e zemjata e prasanjeto a? znae li nekoj cie e zemjisteto na izgradenata kukja:) na sultanot kralicata ........ cij.:pos2:

Ти бе да не си вадел имотен лист за 100 квадрати на Плутон?Трк по парите,те заебале гарант,па нема во Македонија земја поефтина од 5 евра квадрат,мислам во подрачјата претежно населени со Македонци.Е сега ако си во Шипковица може и без пари да си поминеш.:toe:

Ти бе да не си вадел имотен лист за 100 квадрати на Плутон?Трк по парите,те заебале гарант,па нема во Македонија земја поефтина од 5 евра квадрат,мислам во подрачјата претежно населени со Македонци.Е сега ако си во Шипковица може и без пари да си поминеш.:toe:
Јануарски попуст. :wink:

:) so znam vo optinata tolku mi presmetaja za 100 m2.so popust se razbira.:)

Е во “оптината“ може и со добар ручек да си поминеш,штом ти пресметале така,ама доколку појдеш во општина тогаш не ти бегаат 500 евра за кампања пред избори.:pos2:

Е во “оптината“ може и со добар ручек да си поминеш,штом ти пресметале така,ама доколку појдеш во општина тогаш не ти бегаат 500 евра за кампања пред избори.:pos2:
:pos2:dada abe ke dadam 500 ke zemam 1500:) haha :smir:se se vrakja se se plakja:) SREKNA I VESELA 2009 GOD.

Zakonov e donesen vo vreme na sdsm, a vmro samo gi namali cenite a 50% i saka da go prolongira za nekoja godina.:pos2:

Zakonov e donesen vo vreme na sdsm, a vmro samo gi namali cenite a 50% i saka da go prolongira za nekoja godina.:pos2:

Законот е донесен 2005 во време на СДСМ,со навистина прифатливи цени,за да со доаѓање на ДПМНЕ цените се зголемат и за 1000% па по 1 година се намалат за 50%,се разбира при тоа намалување се употреби како и секогаш кампања со трагикомични “бравури“.Значи фактички имаме закон стокмен за финансирање на ДПМНЕ потребите со цени зголемени “само“ за 500%.:pos2:

Od koga pocnuvaat so taa akcija (susenje,derenje,bricenje,strizenje) i dali e nesto izlezeno vo mediumite???
Jas se rasprasuvav vo opstinata i mi rekoa deka seuste nemalo nisto pristignato po toa prasanje od Skopje.
Cekale da vidat okolu cenite sto i kako ke odelo.
Vo sekoj slucaj ke ima mnogu golemi zaebancii i turbulencii okolu ova prasanje pa mozebi i pogolemi zaebancii otkolku sto toa bese slucaj so patriotskite smetki.Na kraj ke gi zberat parite i pak narodot ke ostane so prstot vo usta.
Ovaa 2009 godina ke bide mnogu zaebana po mnogu prasanja a siguren sum deka ke ima i mnogu iznenaduvanja na politickata scena.

i sea jas imam 150 kvadrati vi resen u uste 500 kvadrati dvor vo ohrid i blagodarenie na mene gwujo ke si plati edno reklamce na nekoja televizija, ma prekrasno ni kriv ni dolzen jas plakjam za neg...

Можеби би можела владата, во име на народот и да го укине. Многу давачки се намножија, товар се за граѓанинот, секој месец се наметнува по некоја давачка. Затоа, а и ради други работи паѓа во вода на пример помошта за второ, трето бебе и сличните акции. Џабе се дава помош кога истата се исцицува преку други давачки (како оваа) и кога е многу скап квадрат стамбена површина.

i sea jas imam 150 kvadrati vi resen u uste 500 kvadrati dvor vo ohrid i blagodarenie na mene gwujo ke si plati edno reklamce na nekoja televizija, ma prekrasno ni kriv ni dolzen jas plakjam za neg...

Па додека не платиш окулу 3-4000 евра,фактички ти немаш твоја земја ни во Ресен ни во Охрид.А одкако ќе платиш ќе видиме дали пак ќе биде твоја земјата.:toe:

Можеби би можела владата, во име на народот и да го укине. Многу давачки се намножија, товар се за граѓанинот, секој месец се наметнува по некоја давачка. Затоа, а и ради други работи паѓа во вода на пример помошта за второ, трето бебе и сличните акции. Џабе се дава помош кога истата се исцицува преку други давачки (како оваа) и кога е многу скап квадрат стамбена површина.

Ова е само предигра,следуваат уште многу изненадувања по изборите во Март.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom