Black Rose
дете на цвеќето
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 1.972
- Поени од реакции
- 38
28.08 Ван Гог - клуб Версај, Кумановчани знаете нешто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја имам чуено дека е такој. Отвара се Версај и според мои информацие ќе биде лудо,само да послужи време :zlo:28.08 Ван Гог - клуб Версај, Кумановчани знаете нешто?
28.08 Ван Гог - клуб Версај, Кумановчани знаете нешто?
ДА ЖИВИВ БИЛДЕРИ(НА ПОСТОВИ) ИЧ НЕ ПОШТУЈУ ОВАКВИ ЉУДИ.ДА ЖИВЕЕЕЕ КУМАНОВО И КУМАНОВЧАНИ...... поштуем вакви луѓе..( РеСпЕкТ ):smir:
Град е тапа! : (
Ја ке се направу поголема ‘сељанка‘ и ќе кажу: Град е много тапа ... за жал!Немаше нешто попаметно да кажеш?!?
Па и гледам... кој сељак нашол тоа да го каже, пфф!
Да даде господ секој викенд да идеш на такви забавиКој бе тапа... У вторник бев... Супер ви е градот... Штом Струмичанец го вели тоа значи има вистинаА и плус глеам нешто журки ова она... Пена парти па не ти знам Вајт парти
Шо сакате уште...
Да даде господ секој викенд да идеш на такви забави
Абе... Идам чат пат...А и плус ви дојде Ван Гог... И тоа арно е... И некој да ми каже... Кога има автобус од Куманово за Струмица најкасно во денот?
Не си ништо пропуштилаВан Гог не спомнујте.Болна тема. Не беше у Куманово за да иду на њима и ќе жалу :nesum:.И жими тој што се деси и сг овија днови пена парти и ствари..и Сашка-краљица београдских сплавова - ако е за фалење дека се дешава нешто у град а ипак да не се забрави битан детаљ дека доваѓала![]()