Куманово, кумановци, кумановки

Ја виде едн пут куче куде се качи на фонтану :icon_conf

Ја виде едн пут куче куде се качи на фонтану :icon_conf
Ништо чудно. Не е за џабе у Куманово.
Него ви куде искачате најчесто? Да се соберемо некад да правимо кумановску кајгана собиранку. :pos2:

Шалтајќи програми на ТВ случајно чу на рекламу на Нову дека ќе наступав Леб и Сол негде у Куманово. Незнам тачно куде само чу дека ќе доваѓав и улаз ќе е слободан. Нешто повише да не знаете?:smir:

Шалтајќи програми на ТВ случајно чу на рекламу на Нову дека ќе наступав Леб и Сол негде у Куманово. Незнам тачно куде само чу дека ќе доваѓав и улаз ќе е слободан. Нешто повише да не знаете?:smir:
ШТООООО????????!?!?!?!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Леле, овој не смее да се пропушти, чудно ми е што првпут слушам за овакво нешто, мора да се дознае повише! :zlo:
Па још улаз слободан.. Да не ти се веруе.

На 19 Јуни,значи петак у Версај ќе доваѓав само тој дека улаз ке е слободан чисто сумњам :smir:.

Иначе Влатко Стефановски на 4ти или 5ти Јули на плоштад на Street Festival ќе доваѓа,ама чу и шпекулацие дека наместо њега Дани ќе доваѓала, не ме држи за збор за овој :pipi:

На 19 Јуни,значи петак у Версај ќе доваѓав само тој дека улаз ке е слободан чисто сумњам :smir:.

Иначе Влатко Стефановски на 4ти или 5ти Јули на плоштад на Street Festival ќе доваѓа,ама чу и шпекулацие дека наместо њега Дани ќе доваѓала, не ме држи за збор за овој :pipi:

Мислу и ја дека кажава у Версај а 70-80% кажава дека ќе е слободан улаз. Не ме држите за збор ама бш сга ќе чекам некоју рекламу да чују убаво:) И да не е слободан нема врска...важно е Леб и Сол.:pipi:

Малце да си га испуцам кумановски ќе га забраву на овј форум....фала богу што постои овај тема :pos2::pos2:
Него браќа како сте....што правите.....што има ново..?? Што ќе има у ВерсаИ за викенд?:vozbud:

Мислу и ја дека кажава у Версај а 70-80% кажава дека ќе е слободан улаз. Не ме држите за збор ама бш сга ќе чекам некоју рекламу да чују убаво:)
За сигурни информацие-обавести.
Ја да не ве разочарују за бесплатан улаз ама за Владо Јаневски у суботу( изгледа ) се плаќаше, по трафике карта е поевтина на врата поскупа, на Кирил Џајковски на 20ти исто ке се плаќа така да не би требало на Леб и Сол да е бесплатно :)

Малце да си га испуцам кумановски ќе га забраву на овј форум....фала богу што постои овај тема :pos2::pos2:
Него браќа како сте....што правите.....што има ново..?? Што ќе има у ВерсаИ за викенд?:vozbud:
Пишуе погоре:
19ти Јуни -петак Леб и сол
20ти Јуни -субота Кирил Џајковски
:smir:

Ја да не ве разочарују за бесплатан улаз ама за Владо Јаневски у суботу( изгледа ) се плаќаше, по трафике карта е поевтина на врата поскупа, на Кирил Џајковски на 20ти исто ке се плаќа така да не би требало на Леб и Сол да е бесплатно :)

Пишуе погоре:
19ти Јуни -петак Леб и сол
20ти Јуни -субота Кирил Џајковски
:smir:

Аууу Кирче....мора да се иде:vozbud:

Сугурне информацие: Јутревечер од 22:00 у Версај-Леб и Сол. Улаз слободан. :pipi:

Сугурне информацие: Јутревечер од 22:00 у Версај-Леб и Сол. Улаз слободан. :pipi:
Официјално. Потврдени информацие.
Ау. НемогуЧе. Мораше преко врске да се осигурам за да поверују :).
Иначе сас карте не враќасва малолетни а вакој постои могуќност :toe:.
:pipi:

Официјално. Потврдени информацие.
Ау. НемогуЧе. Мораше преко врске да се осигурам за да поверују :).
Иначе сас карте не враќасва малолетни а вакој постои могуќност :toe:.
:pipi:

Чу на вести кажава дека е улаз слободан за сви граѓани на Куманово. Ваљда можемо и ми малолетни да идемо. :toe: Ќе видимо вечер...:pipi:

Па...што ке кажете?

Беше ли некој ичера? Како си пројдесте? Што мислите за све тој ? Свиѓаше ли ви се?

Од моју гледну тачку ( :) ) фино беше, не ме изненади тој што каснесва малце - 45мин ако не и сат ама нормално е нели. Народ имаше довољно углавном постари бесва мислу за ‘људи у године‘ ама радуеше ме тој још повише. Свиресва негде 2 сата ако не грешу:toe: што е исто добро сас оглед на тој што беше бесплатно.

п.с мислу дека не прависва проблеми около улаз на малолетни ако не грешу.

п.п.с како што чу од говор на Цица - Влатко ќе доваѓа,како и што кажа на Стрит Фестивал. Надам се нема да има промене :).

Ако е бија још некој ( ви што сакасте да идете ) споделите :pipi:.

Па...што ке кажете?

Беше ли некој ичера? Како си пројдесте? Што мислите за све тој ? Свиѓаше ли ви се?

Од моју гледну тачку ( :) ) фино беше, не ме изненади тој што каснесва малце - 45мин ако не и сат ама нормално е нели. Народ имаше довољно углавном постари бесва мислу за ‘људи у године‘ ама радуеше ме тој још повише. Свиресва негде 2 сата ако не грешу:toe: што е исто добро сас оглед на тој што беше бесплатно.

п.с мислу дека не прависва проблеми около улаз на малолетни ако не грешу.

п.п.с како што чу од говор на Цица - Влатко ќе доваѓа,како и што кажа на Стрит Фестивал. Надам се нема да има промене :).

Ако е бија још некој ( ви што сакасте да идете ) споделите :pipi:.

Ја сакаше да иду али ништо работа. Другарке ми сви отидева по гости а и ја исто и неможесмо да се зберемо. Ќе чекам некој друг концерт па ќе иду (ваљда). Кд би требало да доваѓа Влатко?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom