Куманово, кумановци, кумановки

Ne be drugar mi JUNKER ne lzu ja samo istinu kazuju.........ajde na spanje vishe vidi koe evropsko vreme e:) ne na mirc da visish cel vecer :)

Pa ja ne visu na mIRC cel vecer ... Toj vi se zamanivate sas mIRC, dobro i ja :) samo ne mnogo

zamanivamo a?:)haha
ne be ja ne spadam tamo u tija :)ti mesto da visish tamo pravi nesto pametno :)

Zanimavate de dobro :) A ja ne visu tamo., nego pravu nesto pametno

Dobro be Manas ops..Junker ne se ljuti odma :)

Vi troica ste izbegale od temu izgleda :]].

Junker avatar ti e koska brat, kako da ti kazhu ne znam :))

Ej izbegale ama toj e nema vishe sto da se zbori
.........inache ti koj si:) mislu ne svakaj pogreshno ama ne sam te viduvala na temu da pishues edino tamo na pocetak negde a ni na forum ne sam te viduvala:)i da ne zabeguemo od temu daj kazi za sto da zborimo zas ja veze neam vishe shto :)

Колко за информацију и ја сам кумановац, не сам пишуваја одамна на овј форум ама у будуќност ке сам поактиван. Па ако ве интересира нешто за Куманово пишујте.

Поздрав,

Pa daj kazite na nesto da zborimo ozbiljno... Okolo Kumanovo, sto ima novo,iskacanje ono ovo... Eve na primer sinoca bese otvaranje na Citadelu, samo vise ne se vika Citadela, mislu deka ke bidne dobro, ako produzi takoj... A ima i drugi mesta za iskacanje Night Club Tunel, Club, Versus, pa pisite sto mislite :)

Хахаха..и како беше отварање бе Џанкер?

И како се вика сга Цитадела?

*знам дека е било пред 6 месеца, него да виду работи ли и сга*

абе изгледа цитадела е затворена:pos:

abe pa u kumanovo i nema koj znae kolko interesni rabote..:)
salu se....abe pa zavisi kude sakas da ides...ima nekoi mesta takoj za posetuvanje..:baeh:

pa dobro ..moze da se kaze deka i decki su interesni do negde..mada ima mnogo izrodi ..ama pa se navaga po nekoj

Абе слушам имало некое караоке шоу у Тунел, прати ли некој што се дешава. Верују дека девојке идев, пошто слушам имало стриптизери на крај хехехе

Само тој не ми е јасно од кд биднасва поише у моду стриптизери од стриптизете?!:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom