Куманово, кумановци, кумановки

Ej Lady D mnoogoo ubavi slike stvarno ne sam bila tamo i po slike gledam deka e ubavo. Pa ako ne megu naj ubavi gradovi ni e nas grad neli? smee li nekoj da kaze nesto? Pa normalno nikoj i nisto, samo sve najubavo!!!
Pozdrav do svi!!!

Buterfly напиша:
Ej Lady D mnoogoo ubavi slike stvarno ne sam bila tamo i po slike gledam deka e ubavo. Pa ako ne megu naj ubavi gradovi ni e nas grad neli? smee li nekoj da kaze nesto? Pa normalno nikoj i nisto, samo sve najubavo!!!
Pozdrav do svi!!!
кажи, кажи, стварно е едн од најубави:toe:

Ma najubav e nas.Sto zborite "medju najubavi".

Ono i ja pa sto zboru najubav ni e kakvo Skopje ili Bitola neznam sto.
Greska u padezi

A i najubavi devojcinja si imamo.Skopje i Bitola mozev vodu da gi nosiv na nasi devojke.

И дечки су ни ЗАКОН...

E ja toj nemozu da ga kazu,ama zatoj ste vi tuja a vi ga toj najubavo znaete.

Epa vakoj e najubavo najubavi devojke i deckovci su u ku. ja kazuju i za dvata pola :pos2::pos2:

Pa mnogo jasno treba li da se zbori za toj, samo mene da me vidiv a kamo li pa LaDy D ima ne vodu , grojze da ni nosiv!!!

I toj sto vikas.Ama bolje da si kutimo da ne ni bidev mnogo ljubomorni.Nego vi kazete sto ima novo po grad,nemozu vise da docekam,odvaj cekam da si ga vidu grad.

знаеш како е по куманово, по цел дн људи сви беспослени, сви у корзо, принц, интермецо.... тешко ни е много :poss:. новости нема (онија кои су за пред јавност:nenene: ), а кд ќе дојдеш ќе чуеш доста нови работе :pos2:

eVE LADY D sve ti kaza, ne mi stavi prostor ja da se doiskazu
poss.gif
a ti inace kude si pa nema te ovdeka, ako tolko si ga zabravija grad kazi ke napravimo ednu tour de la Kumanovo. Pozdrav

ех, знам што би кажала затој и напиша ја, да те поштеду од пишување, у главном исто мислење имамо. Еве една новост за Куманово има една нова отворена пицерија, не сам била ама кажуев добро било... под аркадију у сокаче е, пред тој нешто како кафиќ беше....

Ja momentalno u pecalku,kude si svi tamo i ja.Inace za edno 3 nedelje ke bidu doma,pa sakam da znam sto ima novo da ne se iznenadu.Znaci uobicaena dnevna sema a sigurno i noke e isto.Sas godine nisto posebno ne ni se e smenilo u grad.Sas dva muabeta sve najinteresatno ga doznavas.

Da da bs takoj sve po staro, taj picerija se vika manos i raboti do kasnoo. I takoj prasaj sto sakas mi sve ke ti kazemo, za sve smo uputeni/.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom