Куманово, кумановци, кумановки

IsidoraD напиша:
I Citadela e super za letno vreme,mene mnogo mi se sviga,steta sto ne sam tamo:(
inace ne sam znala za Studio deka e renovirano,ne sam obavestena:)
cu deka i na ploshtad imalo nekoja nova kafedzilnica stvarno li?

Ja zadnji put k'd bese doma nemase nisto,mozda pokasno sas otvaranje na plostad se otvorilo,a mozda e bilo a ja ne sam ga videja.

Marko dobre dosja pa aj kazuj novosti tuj smo mi ke te citamo:)

osamen напиша:
Ja zadnji put k'd bese doma nemase nisto,mozda pokasno sas otvaranje na plostad se otvorilo,a mozda e bilo a ja ne sam ga videja.
Да, има нов кафиќ одма до Клуб на плоштад, вика се Версус и много пријатно место е, убаво средено и интересно е доста.

da be dobar kafic ....samo onakoj kako sam prosla u prolaz kao postari da idev ili cini mi se :poss:..nego nema veze ipak e super..

Znaci mesto kako stvoreno za mene.Nesam postar ama pretpostavljam deka tamo idev decki od25 pa nagore

BloOdY_DollY напиша:
da be dobar kafic ....samo onakoj kako sam prosla u prolaz kao postari da idev ili cini mi se :poss:..nego nema veze ipak e super..
Да, идев постари од 18године, има негде до 28, мешани су... најчести су од 20-24год. Па пројдите некад видите, немора да значи некад ако су седеле само некои постари дека увек е такој :kajg: .

Pa posto smo dobile i zvanican poziv,ke ga posetu k'd ke mozu

e ajde de cim vikas ...ama ne idev tamo na moju vozrast ama nema veze

BloOdY_DollY напиша:
e ajde de cim vikas ...ama ne idev tamo na moju vozrast ama nema veze
па да, кажа ја дека идев најчесто од 20-24 :toe: можда некои и постари :lud:

Sto ubava tema ali mislu deka mi gu ptetvorimo u muabetcilnicu.aj da smenimo malko.
Stavite nekoi slike od kumanovo...
eve prva ja ke pocnu:
kumanovo2.jpg

kumanovo.JPG

Matejce:

[FONT=Verdana, Arial]
The monastery is situated
[/FONT]

Nas pazar (kolko sto sam cula mislu deka po povrsinu e najgolem u mk)

{FBAA1957-1D22-447A-A463-6A8914DADCDB}_pazar-2.jpg

{E963F1AB-27E7-4C39-9FEC-537FF4ADF1BE}_kumanovo-2.jpg

IIIIII pa ve snema javi se Kumanovo :pos2:

Tuj smo.Ama Isidora ni kaza deka ovoj mesto smo ga napravile u muabetdzilnicu i zatoj si kutimo.Ako vidi sto sam napisaja ke me napravi lom.

Ma ajde zborite nesto sto e ovoj........
ne za drugo dosadnno e..........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom