Кучиња скитници

• Креатор на темата Креатор на темата ° Tinna °
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    624
Нешто не е во ред со луге кој стојат на страна на диви бесни кучиња.
А ова ке ми биде мотив да кркнам уште едно пет шест кучиња со шпенки :zlo:
мОже тебе некој ќе те кркне пред тоа,не се радувај пред време:wink:

wow.

Борците за спасување кучешки животи штотуку демонстрираа афинитет кон убивање луѓе. Once again, wow.

Jss, moze tka. jas ke ti go krknam nozot ili ke ti stokmam eden untraceable ANFO, da se cesaat od antiterorizam da ne zaat koj go napravil, so signature na poznata teroristicka organizacija

УУууууу се тресам од страв, неможам да заспијам од закани.

Земете си ги во спална пцетата така ќе ги лишите од сигурна смрт.

wow.

Борците за спасување кучешки животи штотуку демонстрираа афинитет кон убивање луѓе. Once again, wow.
Wot, ne se mesaj kade nema potreba, OK.

УУууууу се тресам од страв, неможам да заспијам од закани.

Земете си ги во спална пцетата така ќе ги лишите од сигурна смрт.

Jas ke gi zemam, ama ti prodolzi i necija majka crnina ke nosi.
Moja ne.

хаха каков херој од дота или од wow, :icon_lol: не сум убиец на жени и деца ами на ѕверки кој роварат по улиците.

Знаеш како викаат се се враќа се се плаќа, ама за јунак како тебе секоја чест, со какви тешки ѕверови си се борел :pos2:.

Инаку фали си се ти со херојствата само пази да не ти станат реалност во обратна насока. Не џабе рекле кој високо лета ниско паѓа!

Jas ke gi zemam, ama ti prodolzi i necija majka crnina ke nosi.
Moja ne.

Демек ке ме убиеш заради кучињата скитници кој ги убив, сила си нема што заштите ги кучињата со убиство на лугето кој се нападнати од нив, кој убиваат кучиња.
Оди во кина химен, таму тепај има еден куп убијци на кучиња а + и ги јадат за ручек.

Pipovski, napinjas, ko proliv si, dobredojden samo polse macen zapek.

Ne, nema da ubivam, tebe ke te resam, zaradi nedozlnite kucinja, ako prodolzis da me nerviras, a rasprasaj se, jas prazni muabeti ne davam i siram.

Pipovski, napinjas, ko proliv si, dobredojden samo polse macen zapek.

Ne, nema da ubivam, tebe ke te resam, zaradi nedozlnite kucinja, ako prodolzis da me nerviras, a rasprasaj se, jas prazni muabeti ne davam i siram.

Не напињам никој, моето мислење за кучињата сктници си го кажав на темата, напишав колку пати сум нападнат и што се сум морал да трпам заради нив, мвр се огради од кучињата рекоа што знајш прави и така јас си превземам мерки да се заштитам себе и својата фамилија, а тоа ако не ти чини тебе не е мој проблем, а заканите за убиство кој ми ги упати се (непромислени глупости, јас убив кучиња не луге, а добивам закани од 40 годишен “човек“ закани за убиство:toe:)чисто злобни коментари, преиспитај се.:smir:

Nemam 40, imam 36, a sega spodeliv tvoi misli so nekoi lugje tuka, imas srekja ne su vo Kanda, kaj moive prijateli, takva krv vo oci ne si viodel, a znaj, jas sum podobrite, nema mnogu macenje kaj mene, krk i tolku.
A ako kaza na temata, kazav i jas, prekini da bulaznis togas, povleci se, ostavi drugi da kazat.

wow.

Да молим вас, дискусијава не е воопште конструктивна.
Пиповски не се сеќирај старово нема шанси да те натепа, јас сум на твоја страна:wink: гледај ме мене само тресе глупости од прееска полн е со омраза и огорченост од сушнината не видел секс веќе со години(старо не се сеќирај уште малку и нема веќе да осеќаш некоја јака потреба за тоа стрпи се уште неколку години) па сега се курчи на форум мисли некоја цура ќе ќари правејќи се јак тепач а нема врска, да го дувнеш ќе падне, продолжи да си труеш кучиња и ако запнеш финасиски или ако треба помош само пиши тука сме да помогнеме:)

Да молим вас, дискусијава не е воопште конструктивна.
Пиповски не се сеќирај старово нема шанси да те натепа, јас сум на твоја страна:wink: гледај ме мене само тресе глупости од прееска полн е со омраза и огорченост од сушнината не видел секс веќе со години(старо не се сеќирај уште малку и нема веќе да осеќаш некоја јака потреба за тоа стрпи се уште неколку години) па сега се курчи на форум мисли некоја цура ќе ќари правејќи се јак тепач а нема врска, да го дувнеш ќе падне, продолжи да си труеш кучиња и ако запнеш финасиски или ако треба помош само пиши тука сме да помогнеме:)
Се читате што пишувате? Знаете дека од такви отрови може да настрада и мало дете? Абе ај да бевте мали деца... Смирете живци. Ко помала имав секогаш куче во двор, секогаш такви недоквакани ставаа отров, сега да фатам така некој, верувај ке се запознае со темната страна на Радио Милева...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom