N
Nephthys
Гостин
мОже тебе некој ќе те кркне пред тоа,не се радувај пред време:wink:Нешто не е во ред со луге кој стојат на страна на диви бесни кучиња.
А ова ке ми биде мотив да кркнам уште едно пет шест кучиња со шпенки :zlo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мОже тебе некој ќе те кркне пред тоа,не се радувај пред време:wink:Нешто не е во ред со луге кој стојат на страна на диви бесни кучиња.
А ова ке ми биде мотив да кркнам уште едно пет шест кучиња со шпенки :zlo:
мОже тебе некој ќе те кркне пред тоа,не се радувај пред време:wink:
Ќе се најде некој херој и за таквите како тебе,немај гајле.На пример кој?
Ќе се најде некој херој и за таквите како тебе,немај гајле.
На пример кој?
Jss, moze tka. jas ke ti go krknam nozot ili ke ti stokmam eden untraceable ANFO, da se cesaat od antiterorizam da ne zaat koj go napravil, so signature na poznata teroristicka organizacija
Wot, ne se mesaj kade nema potreba, OK.wow.
Борците за спасување кучешки животи штотуку демонстрираа афинитет кон убивање луѓе. Once again, wow.
УУууууу се тресам од страв, неможам да заспијам од закани.
Земете си ги во спална пцетата така ќе ги лишите од сигурна смрт.
хаха каков херој од дота или од wow,не сум убиец на жени и деца ами на ѕверки кој роварат по улиците.
Jas ke gi zemam, ama ti prodolzi i necija majka crnina ke nosi.
Moja ne.
Pipovski, napinjas, ko proliv si, dobredojden samo polse macen zapek.
Ne, nema da ubivam, tebe ke te resam, zaradi nedozlnite kucinja, ako prodolzis da me nerviras, a rasprasaj se, jas prazni muabeti ne davam i siram.
)чисто злобни коментари, преиспитај се.:smir:wow.
Борците за спасување кучешки животи штотуку демонстрираа афинитет кон убивање луѓе. Once again, wow.

Се читате што пишувате? Знаете дека од такви отрови може да настрада и мало дете? Абе ај да бевте мали деца... Смирете живци. Ко помала имав секогаш куче во двор, секогаш такви недоквакани ставаа отров, сега да фатам така некој, верувај ке се запознае со темната страна на Радио Милева...Да молим вас, дискусијава не е воопште конструктивна.
Пиповски не се сеќирај старово нема шанси да те натепа, јас сум на твоја страна:wink: гледај ме мене само тресе глупости од прееска полн е со омраза и огорченост од сушнината не видел секс веќе со години(старо не се сеќирај уште малку и нема веќе да осеќаш некоја јака потреба за тоа стрпи се уште неколку години) па сега се курчи на форум мисли некоја цура ќе ќари правејќи се јак тепач а нема врска, да го дувнеш ќе падне, продолжи да си труеш кучиња и ако запнеш финасиски или ако треба помош само пиши тука сме да помогнеме![]()