Предложи ми неколку начини за да се поставам алфа.Ќе му помине како на куче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предложи ми неколку начини за да се поставам алфа.Ќе му помине како на куче.
Ти предложив.Предложи ми неколку начини за да се поставам алфа.
Veterinar ke ti go kupira? Inaku toa e zabranetoАјде пошо му се наближува третиот месец , стафордот треба да иде на купирање за ушите. Да ми кажете што е најдобро да му се дава за да се исправат правилно ушите кафоратан или калциум? Колку од прилика кошта купирањето пошо уште не сум се распрашал за тоа.
Да , и ако си купирал објасни ми процесот како оди би ми било од корист да знам пред да посетам ветеринар , да имам различни мислења.Veterinar ke ti go kupira? Inaku toa e zabraneto
Епа кој може да ми го купира во близина на охрид и околина да не знаеш? И што да му давам после купирање кафоратан или калциум шо е боље? Ги читав сите страни од почеток и разбрав дека ти си струдирал ветерина , па предложи што да правам?Veterinar ke izgubi licenca ako ti go kupira. Zakonski e zabraneto.
Па повеќе од доволно беше тоа што до сега ти пиша за да го знаеш мислењето на @SaltNPepa, како ветеринар е против купирање и не ти го препорачува. А ти што ќе правиш со твојот миленик и што ќе даваш останува само твој изборЕпа кој може да ми го купира во близина на охрид и околина да не знаеш? И што да му давам после купирање кафоратан или калциум шо е боље? Ги читав сите страни од почеток и разбрав дека ти си струдирал ветерина , па предложи што да правам?
На секое мало кученце се препорачува дехидрат за правилен раст и хранење 4-5 пати дневно. Можеш да го храниш и со човечка храна , но треба да внимаваш што му даваш бидејќи не е дозволено куче да јади се му штети на здравјето , има отворена тема за ХРАНА и можеш да прочиташ.[DOUBLEPOST=1531072073][/DOUBLEPOST]Што и колку да му давам да јаде на 40 дена старо кученце ? И некој други совете од некој што имал толку мало куче.
Па добро тоа е негово мислење за купирањето , а бидејќи бил ветеринар јас го прашувам за кафоратан и калциум шо е боље од тие две .[DOUBLEPOST=1531072584][/DOUBLEPOST]Па повеќе од доволно беше тоа што до сега ти пиша за да го знаеш мислењето на @SaltNPepa, како ветеринар е против купирање и не ти го препорачува. А ти што ќе правиш со твојот миленик и што ќе даваш останува само твој избор
Во пет шоп побарај едно како течност против крлежи, болви и тоа се раствора со вода и испрскај го кучето , кога ќе помине 1 саат обавезно избањај го кучето и тоа е тоа. Доколку не делува купи ампула фронтлине и ти трае 6 месеци.Луѓе ми треба огромна помош. Пред 2 дена забележавме дека кучето има фатено енормно многу мали крлежи па му го сечевме крзното. пробавме да ги извадиме но едноставно премногу се...кажете ми што да направам, што да ставам и што да му дадам за да дојде до живот зошто одвај јаде, не лае апсолутно на ништо. Дали ако му ставам ампула ке успеам побрзо да го исчистам полесно .
секое мислење ми е добродојдено
Па повеќе и одговара на расата да има купирани уши , некако јак и убав изглед и дава.Ако мислиш дека кучето ми е за борби немам таква намера. Имам читано на форумов дека ампулата фронтлине штитела 6 месеци Лу имаше пишувано , и затоа му препорачав. Никогаш не сум користел ампули па може грешно ќе му кажам , но затоа сте тука вие и ќе ме поправите.@AmstaffBen zosto sakas da go kupiras?
@Nickstiv od veterinar ili od zemjodelska apteka baraj Neopetroid Alfa. Ke ti kazat kako se rastvara. Ke go nakvasis ubavo, glavata na kraj. Pritoa ke vnimavas da ne vleze vo oci. Iako ne e otroven za toplokrvni zivotni, sepak ne davaj da se lize. Neka postoi edno10-15min i isplavi go so cista voda. Potoa pocekaj minimum dva dena za da se isusi i zastiti go so ampula ili ogrlica.
Niedna ampula ne stiti sest meseci. Citajte upatstva, sega barem ima se na internet.
Па и ти може по моќно ќе делуваш ако си пукнеш еден куршум во чашката на коленото па не го правиш тоа од проста причина што не сакаш болка. Guess what и кучето ќе осети болка ама ти е гајле тебе за тоа, важно ќе сеташ низ охрид со моќно куче што морало да трпи болка за твоето задоволствоПа повеќе и одговара на расата да има купирани уши , некако јак и убав изглед и дава.Ако мислиш дека кучето ми е за борби немам таква намера. Имам читано на форумов дека ампулата фронтлине штитела 6 месеци Лу имаше пишувано , и затоа му препорачав. Никогаш не сум користел ампули па може грешно ќе му кажам , но затоа сте тука вие и ќе ме поправите.![]()