Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да во право си, препорака каде прават и цени ?А зошто побогу се малтериш со вакви глупости? Планираш одгледувачница да отвориш, да ја париш женката? Во станот ќе ги одгледуваш кученцата? Која е поентата што се мачиш и себе, и кучето?
Зошто не го однесеш да му направат операција и да си ги скратите маките?
Ем поздраво кучето, ем и ти и оно раат.
Тоа Зина и Пепа подобро можат да кажат.да во право си, препорака каде прават и цени ?
Ветеринарен факултет, ПетВет (жарко, денис сеедно), Диме овие сигурно прават. Не гледам зашто и другиве посаглам вет не би правеле пример Марин, МалинкаВет, Владо али да @ZeenaK9 највеќе искуство има најубаво ќе те упати.да во право си, препорака каде прават и цени ?
Велшко корги, зависи. Јас сум видела Пемброук (со долг опаш) но Кардиган (без опаш) не сум сретнала. Бостонски териери има, едно време Купимиленик.мк имаа легла, сега не знам. Но над 300 евра се сигурно.Имам едно лаичко прашање а тоа е каква е состојбата дали во нашава држава може од некаде да се купи велшко корги или пак бостонски териер/pug? И која цена држат ваквите миленичиња? Разбрав дека се доста погодни за чување во стан особено за почетници во ова.
За велшко корги незнам дали има кај нас ако има да си сигурен дека колку е поретка расата толку е и поскапа. Мопсовите и не се толку скапи, и размножија многу иначе Бостонскиот териер е доста скап не сум сигурен колку али сигурно е... И нив ги има веке неколку легла низ МК и тоа со одлични гени.Имам едно лаичко прашање а тоа е каква е состојбата дали во нашава држава може од некаде да се купи велшко корги или пак бостонски териер/pug? И која цена држат ваквите миленичиња? Разбрав дека се доста погодни за чување во стан особено за почетници во ова.
Шишање или бањање со подсредување?Има салони за шишање кучиња во скопје? Кои се цените?
Каишка за водење? Јас знам за ланчиња такви. Има чоук и пронг.moze li nekoj da mi pokaze kako izgleda kaiskata so e za vodenje ako saka da se tegla da go davi...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Каишка за водење? Јас знам за ланчиња такви. Има чоук и пронг.
Чоук
![]()
Пронг
![]()
А, има и полу-чоук
![]()
Би требало поводниците да работат на сличен начин како на чоук ланчето.