Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков закон? Јас Македонија ја шетам со Беки во задно седиште, си седи како човече. Цајкани не не' фатиле да ни бараат да платиме.Дечки, немaше бе некoј нoв зaкoн зa превoз зa миленици вo кoлa? Сaкaм дa си гo нoсaм кучетo дa се истрчa вo прирoдa некaде, и ми рекoa имaлo некaкoв зaкoн oд скoрo спoред кoј требaлo пoсебнo седиште дa имaм зa кучетo?
Памперс... Најсериозно.како се справувате кога имаат добиено, да не ми направи лом во стан, лабрадор 2 год стара, од кога е кај мене првпат има добиено сега затоа незнам што да и ставам ?
дада тоа и бидна, ми се смееја во аптека кога им кажав за што купувамПамперс... Најсериозно.![]()
Хахахаха знам како е... Ништо ако можеш со по една трака салотејп појачај го памперсот или па со завој ако ти е посигурно... И кога ке го вадите гледај да биде на површина каде лесно се чисти. Избегавај со рака да допреш зошто е навистина заразно. Поздрав.дада тоа и бидна, ми се смееја во аптека кога им кажав за што купувамсамо ке биде тешко пробува да ја извади нонстоп
како се справувате кога имаат добиено, да не ми направи лом во стан, лабрадор 2 год стара, од кога е кај мене првпат има добиено сега затоа незнам што да и ставам ?
E Ванлок, Ванлок... очи си вадевме ама покажа резултат тоаА зошто побогу се малтериш со вакви глупости? Планираш одгледувачница да отвориш, да ја париш женката? Во станот ќе ги одгледуваш кученцата? Која е поентата што се мачиш и себе, и кучето?
Зошто не го однесеш да му направат операција и да си ги скратите маките?
Ем поздраво кучето, ем и ти и оно раат.