Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една моја другарка пред една година вртеше на такси Ројал кога требаше да го пренесе кучето и не и правеа проблем. Јави се прашај ги 078 484 848Дали таксињава примаат кучиња,или има некои посебни што возат и миленици ? за мало лабрадорче 2 месеци ваљда нема да праат проблем ? искуство некој ?
Зависи од таксистот, дали е кучкар или не еДали таксињава примаат кучиња,или има некои посебни што возат и миленици ? за мало лабрадорче 2 месеци ваљда нема да праат проблем ? искуство некој ?
Луѓе што да се прави ако му се појави перут на кучето, зашто на моево по цело влакно му се појавија мали бели топчиња?
Ај вака ,некоја паника ме фати деноиве од температуриве
Значи имам стафорд 4та година како е зиме надвор до сеа сум немал проблеми ама ова температуриве ме засекираа.
Куќарката е од сите страни со стиропор 5цм заштитена и има преграда поделена е во два дела ,има доста слама стаено и навечер му ставам шперт плоча кај отворот за да го заштитам повеќе. Весел е не дека е нешто тмурен,знаци на настинка до сеа не можам да приметам ,температура нема ,кога ќе искочи надвор малку почнува да се тресе ,ама преку ден трча низ двор по некоја минута.
Нема гајле или што мислите ? Да стаам сијалица 100ватна во тегла во куќарката?
Па налет ,овие што чуваат питови ,стафорди во мизерни услови ,а и позаштитена куќарка не верувам дека може да се напраи...
1.Колку AD капки дневно би ми препорачале за шарпланинче од 12-13кг?
2.Има ли разлика во дoзирањето ако капките се на водена база или "уљни"?
3.Кој е рецептот на зачинот ДИМЕ?)
Огромна благодарност
За кутре од 2 месеци,освен добра храна,што друго треба да се дава ? коски смее ли ? и дале на малава(лабрадор) коски од батак,3-4 и дале,маф ги напраила...ама знам дека не е добро толку многу,ама се дави во коски...ама после некој саат повратила.Колку пати да и се дава неделно коски ? месо више смее секакво ? свинско наводно не требало да и се дава ? зеленчук,овошје,смее така? леб ?
некои апчиња освен калциум,нешто друго ? за влакното ?
За кутре од 2 месеци,освен добра храна,што друго треба да се дава ? коски смее ли ? и дале на малава(лабрадор) коски од батак,3-4 и дале,маф ги напраила...ама знам дека не е добро толку многу,ама се дави во коски...ама после некој саат повратила.Колку пати да и се дава неделно коски ? месо више смее секакво ? свинско наводно не требало да и се дава ? зеленчук,овошје,смее така? леб ?
некои апчиња освен калциум,нешто друго ? за влакното ?