Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се за лов,тие се претежно кучиња чувариme intersira onaka edno prasanje
dali rotvaljerot i dobermanot se dobri kucinja za lov.Od edni lugje imam slusnato deka se dobri,a od drugi lugje imam slusnato deka ne se za lov
i deka najdobro kuce za lov e barakot
znam deka zagarot e dobar za lovНе се за лов,тие се претежно кучиња чувари
За лов,земи си загар.![]()
![]()
me intersira onaka edno prasanje
dali rotvaljerot i dobermanot se dobri kucinja za lov.Od edni lugje imam slusnato deka se dobri,a od drugi lugje imam slusnato deka ne se za lov
i deka najdobro kuce za lov e barakot
Се за самојед и околу него.
Совети,грижа,карактеристики,искуства и исхрана
Одлучив да земам едно вакво кученце па пред да го сторам тоа да се информирам како што е редот.
Благодарам однапред на тие што ќе се потрудат да објаснат а доколку претходно имате дадено информации околу ова упатете ме со линкчиња до мислењата затоа што сепак премногу има за пребарување.
Се за самојед и околу него.
Совети,грижа,карактеристики,искуства и исхрана
Одлучив да земам едно вакво кученце па пред да го сторам тоа да се информирам како што е редот.
Благодарам однапред на тие што ќе се потрудат да објаснат а доколку претходно имате дадено информации околу ова упатете ме со линкчиња до мислењата затоа што сепак премногу има за пребарување.
znam deka zagarot e dobar za lov
no barakot bil uste podobar
Тука имаш се.![]()
Никако да го научам кај да моча и да кака, му оставив и весник со малце мочка и малце какушка во клозетот, ама тој пак тера по свое на истото место
Дур врши нужда јас му викам НЕ и го носам кај што треба да моча ама таму дреми и седи само...
Старо е месец и пол, накај 2 месеци, дали е сеуште мал за ваква дресура ?
Се согласувам со Аргаси, но тоа не значи дека треба да чекаш уште кој знај колку време за да го научиш кај да мочка и какаНикако да го научам кај да моча и да кака, му оставив и весник со малце мочка и малце какушка во клозетот, ама тој пак тера по свое на истото место
Дур врши нужда јас му викам НЕ и го носам кај што треба да моча ама таму дреми и седи само...
Старо е месец и пол, накај 2 месеци, дали е сеуште мал за ваква дресура ?