Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.reklama5.mk/Details.aspx...4m1 yuTuNBNNGEhpRbChx1F pBEzlZdj2sxOSKvcIBTU=Дали знаете кај се продаваат куќички за кучиња? Или материјал да си купам па сам ќе си направам дома?
Кој знае кај да најдам сибирска хаска(самојад) со плави очи до 200 евра
--- надополнето: Oct 3, 2011 5:26 PM ---
дали знај некој како да дресирам сибирска хаска и каква храна треба да и давам
Сакам да набавам Шарпланинец , па сакам да прашам колку се сложени за одржување, хигиена и исхрана ?! Мислам од почеток дека нема да имам проблеми дури е "мало" ама подоцна не знам кога ке потпорасне ?! Па, да ми дадете неколку совети ? Благодарам![]()
Сакам да набавам Шарпланинец , па сакам да прашам колку се сложени за одржување, хигиена и исхрана ?! Мислам од почеток дека нема да имам проблеми дури е "мало" ама подоцна не знам кога ке потпорасне ?! Па, да ми дадете неколку совети ? Благодарам![]()
и ја планирам да зиам шарпланинец, само не ми е јасно, кога ке порасне, колку ке јаде, шо треба да му се праи ?
И вајгда нема во стан да го чуваш ,таков човек уште не сум запознал што во стан чува шарко...
Непто слушам. на кеј, ти казувале ако го имаш пуштено кучето од поводник?
Пријателе,да извиниш работава ти е:Сакаш да се ебеш а да не ти влезе.Абе викаат јадело многу, а глеам онаа купечкана храна скапа е многу, може ли со нешто друго да го ранам, млеко ова она ?