@wiksa те сфатив,јас сакам да го задржам,иако се пореметив и јас тотално,сите што ги прашав ми кажаа дека нивните цивкале првата вечер-две,овој цивка секоја вечер,не можам уште да спијам со него(Дремам) у кревет пошто јас дур најдам место за спиење се вртам едно 1000 пати а со него не можам пошто ми е страв да не го преклопам,и обично го заспивам со мене па го преместувам,па спијам 2 саати па се буди па пак исто,10 дена така по ред,ама не ми е ни тоа проблем ќе издржам јас,дома не издржуваат

цело време се расправаме,напнати се по дома,најмногу мајка ми пошто она највеќе го јаде стапот пошто сестра ми само за на фб и е,татко ми не го рецка исто како да не е тука,а јас дур спијам преку ден мајка ми го чува и ко да осеќа дека е лесна рака она па и ја лае и си моча кака кај сака он,гризе,и такви ствари...сигурно кога би го прифатиле сите дома би било 10 пати по лесно ама тоа е што е.
Даден е и на оглас,мада од местото кај го земав ми кажа тој демек ако не можеш јави ми се бла бла демек тие од Србија сакале да знаат кај им се кучињата(мижи да ти бајам) ама тоа дур не ги земеше парите,сега нит на фб враќа ни на телефон крева,ама ако.Педигрето уште не ми е стигнато,ми кажа за 2 недели,ако не стигне ни тоа,ќе биде весело(за него).
Не дека се замарам јас со педигриња,или дека ми е до толку за парите дека ќе ми намали цена,туку за лажењето и продавањето магла.
Ако некој слушне дека бара некој бигл,а ќе го чува добро,нека ми пише ПП.