Јас знам дека Дарко носи во македонија. Ама убаво ти напишаа доколку одиш во грција можеш да го побараш таму сигурно ги има.Баш таква и купив на Баерн,и планирам да и ја ставам на одмор.Зашто имаме и ампула ставено ама ова како плус заштита.Ја сакам оваа Скалибор само поради тоа што наводно и комарци одбивала,а нели тие можат болест да пренесат на кучињава и поради тоа сакав да и купам Скалибор.
Ако може контакт од дечкото ако имаш ако не ти е мака,за да прашам за секој случај да не има останато нешто ако не здравје.
Исто ако може и некој совет плус за одмормов во Грција,зашто искрено многу ми е страв како ќе поминеме.Да знам што антибиотици да земам за секој случај и слично на што да внимавам. Фала многу
И да да не знае некој пет амбуланта каде има на Првиот крак,бидејќи барав на нет али не најдов,не за друго за недај боже...Фала)
Иначе можеби штитат од комарци ама ти викам јас со истите имав проблем со болви и крлежи, сега освен скалибор ставам и ампули. Порано со баерн немав никаков проблем со овие работи.