Куче се шверцуваше во автобус на ЈСП

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Срцка. И мојов гледам има мерак на новиве автобуси, еднаш на последна се напика внатре :)
Среќа не ме искараа, смешна беше ситуацијата не сакаше да излезе од автобус :) :)

Срцка. И мојов гледам има мерак на новиве автобуси, еднаш на последна се напика внатре :)
Среќа не ме искараа, смешна беше ситуацијата не сакаше да излезе од автобус :) :)

Скопско мазно газе, што му фали на старите автобуси.:P

Ејј ако има нов закон сега за бесплатен превоз за миленици секој вторник и петок ќе одам на протести. Кај на пензионерите, па и на кучињата им дале бесплатен превоз. :mad:
Само едно нешто...wtf dude? o_O

Коце го испратил кучево во мисија за ‘‘слободен превоз на миленици‘‘ :icon_mrgr:

Пак паметно куче бреееееее, како ли само знаело дека треба да се симне после 3 станици :sneaky:
Стално се вози и си ја научило релацијта од дома до работа

Екслузивно, посетете го кученцево за само 3000 денари, навечер во зоолошката и направете си бесплатен муабет, да ви ги каже неговите идни шверцерски планови.
п.с Денски нема да го начекате, скриено е.

Екслузивно, посетете го кученцево за само 3000 денари, навечер во зоолошката и направете си бесплатен муабет, да ви ги каже неговите идни шверцерски планови.
п.с Денски нема да го начекате, скриено е.
Преко дан ради..:pos:

па ај да не слезе, сите околу него му се собраа: ЕЛА, НА, НА.. фиу фиу и кутрото си излезе шо ќе прави, а после слушај коментари: ау колку е паметно еј после 3 станици само си излезе, свака му част :facepalm:

се е интересно ама баш ми е криво за сопствениците ако не си го најдат зашто очигледно е домашно има ланец околу врат...

Штета што ќе стане скитник и ќе му стават такво жолто на увото :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom