Ксенија Пајчин и Филип Каписода пронајдени мртви !!!

• Креатор на темата Креатор на темата Jove_T
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
R.I.P Ксенија и Филип
нека им е црна лесната земја:nesum:

како ретко која девојка имаше енергија во неа R.I.P.
“ја би сваки дан,дечко ми је уморан....“

Rest in peace.. :S Страшна работа.
Тоа ти се вика пореметеност и доказ дека се е улаво и во глава удрено, па зар он и го дал животот па за да ја убива?
Имаше потенцијал во девојката , беше многу жива и полна со енергија, знаеше да направи настап и беше препознатлива со тоа. Но ете , се најде мрднатиов за да и го одземе животот
.

Прв пат слушнав за девојкава кога дознав за (само)убиството. Па ич не ми беше јасно што се сите во шок. Како и да е Р.И.П.

Бог да ги прости.....

Koga prvpat procitav na net mislev deka e informacija za nov nejzin spot...Ali za zal ne e taka...Pocivaj vo mir ubavice...

Жалосно и голема штета. Нека почиваат во мир. :(

Кој се тие луге првпат слушам за нив, на јака дрога биле штом си го одзеле животот на млади години:toe:

Земи, касни ланата Пиповски, и јас ќе отворам тема на која ќе те жалиме.

За овие, не ги знам, не ме тангира...секојдневно умираат млади, вредни суштества, не се певаљки и малоумни манекени на кои се ложат млади пиченца, ама никој не ги жали.

Задригнале од слава, па се убиле.

Ко да измислиле лек за сида ебате, а рикала ко магарица полугола или овој шетал јумко маици на бина у Херцег Нови, а бе ајде.

Будалион ја рокнал, па се рокнал.

Помалку потресеност имаше за Британи Марфи, што и откажа срцето, него за некоја турбо певаљка и селски ѓоманекен. Барем Британи остави белег во филмската индустрија глумејќи улоги кои какви и да беа, од секојдневието беа и имаа каква годе поучна порака.

П.С. Задгробен фејсбук: Пачјин is now friends with Тоше!

шо има у ова морбидно... или пак мене нешто не ми отвори ова како што треба или стварно нема ништо морбидно? :toe:

btw тоа е тоа, секојдневно умираат млади луѓе, тоа е жално...
нека почиваат во мир

Не е морбидно, ретардиран хумор е ова. Основна почит за човечки живот да се немало, па и за тоа да се терало шала.

Било каква шега насочена кон згаснувањето на човечки живот, ме тера да повраќам. :pov:

И мене..затоа и го објавив,да видиме се какви луѓе има.

А,ја не ни ја слушав оваа,ниту песна и знаев,ама ипак млада девојка,толку убава,а така прерано да заврши,стварно е штета.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom