KSC #354 - 2025

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 октомври 2011
Мислења
16.835
Поени од реакции
42.346
Локација
Скопје
Пак ја утнавме со Kajgana Song Contest-от и пак победникот не објави нова тема на време. Па еве, ќе си земам за право да отворам јас. 2025 ја испративме вчера. Со неа се изгаси и MTV и за жал веќе нема да може да гледаме музички спотови на култната телевизија. Но дали имаше хитови во 2025? Па да го одбереме најдоброто од годината што измина. Не е битен жанр, држава, јазик, важно е само песната да е прв пат изведена во 2025.

Па повелете, покажете се!

Јас играм со песната која за мене ја одбележа 2025 на многу начини. Омилена песна е на ќерка ми, па морав да ја слушам од ново и од ново и на глупавите reels-ови што ги гледа, и додека се возиме, во кола, и секаде каде она беше присутна. Песната која најверојатно ќе освои и Оскар за најдобра филмска песна за 2025 за некој месец. Let's go up, up, up...

Jas idam so APT na Bruno i Rose koja e glavniot vokal na Blackpink.
Numerava ja nosi titulata pesna na godinata (MTV Music Video Awards) 2025, najdobra pop duo grupna izvedba, pesna na godinata i snimka na godinata. Isto taka e norminirana za Grammy 2026 Najdobra Pesna na Godinata.

Никој за овие песни за 20 години нема да рече, еј се сеќаваш на Еспресо? Судбината на Офелија случајно? Едино АПТ е хитче пошто Бруно Марс ја праеше. Другово све годинава тешка катастрофа.

Никој за овие песни за 20 години нема да рече, еј се сеќаваш на Еспресо? Судбината на Офелија случајно? Едино АПТ е хитче пошто Бруно Марс ја праеше. Другово све годинава тешка катастрофа.
ne se slozhuvam da sve drugo e katastrofa, imash dobri hitovi od Teddy Swims, Lady Gaga, Shaboozey, Billie Ellish, Olivia Dean koi isto taka ili dobile nagradi ili se nominirani za Grammy Awards. Sekoj ima razlichen vkus za muzika, you'll either rate it or can't stand it!

Еве ги Злате и Ска, кд би биле руски цурице хехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom