Пак ја утнавме со Kajgana Song Contest-от и пак победникот не објави нова тема на време. Па еве, ќе си земам за право да отворам јас. 2025 ја испративме вчера. Со неа се изгаси и MTV и за жал веќе нема да може да гледаме музички спотови на култната телевизија. Но дали имаше хитови во 2025? Па да го одбереме најдоброто од годината што измина. Не е битен жанр, држава, јазик, важно е само песната да е прв пат изведена во 2025.
Па повелете, покажете се!
Јас играм со песната која за мене ја одбележа 2025 на многу начини. Омилена песна е на ќерка ми, па морав да ја слушам од ново и од ново и на глупавите reels-ови што ги гледа, и додека се возиме, во кола, и секаде каде она беше присутна. Песната која најверојатно ќе освои и Оскар за најдобра филмска песна за 2025 за некој месец. Let's go up, up, up...
Па повелете, покажете се!
Јас играм со песната која за мене ја одбележа 2025 на многу начини. Омилена песна е на ќерка ми, па морав да ја слушам од ново и од ново и на глупавите reels-ови што ги гледа, и додека се возиме, во кола, и секаде каде она беше присутна. Песната која најверојатно ќе освои и Оскар за најдобра филмска песна за 2025 за некој месец. Let's go up, up, up...