Кромид и лук

• Креатор на темата Креатор на темата Fir_Maked
  • Време на започнување Време на започнување

Кромид или лук?

• Кромид

Гласови: 91 26,7%
  • Лук

Гласови: 24 7,0%
  • Ни едното, ни другото

Гласови: 70 20,5%
  • Двете

Гласови: 156 45,7%

• Вкупно гласачи
    341
da jadam i luk i kromid.ne cesto .t.e. mnogu retko no sepak nekoi jadenja ne mi mozat bez niv

obozavam kromid mi otvara apetit i go konzumiram cesto,a luk epten ako ne mozam da go izbegnam vo nekoe jadenje

јадам и кромид и лук од драчево потекнува најдобриот кродмид :) драчевоо кромидарииии

јадам и кромид и лук од драчево потекнува најдобриот кродмид :) драчевоо кромидарииии

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Btw гнетам и лук и кромид, зависно од ситуација сепак :icon_lol: да не има жртви..а ги конзумирам стрикно со месишта и остали обилни оброци да фати ко шо треба :icon_lol: па и здрави се да му еем стопанката, иако после ни 5 миења на заби, како и пола пакетче орбит не помагаат...

Така е ! ! !
Пред некое време слушнав дека на пазарите низ Скопје многу луѓе за да го продадат својот кромид ставале натписи дека е Драчевски !!!!

Инаку јас не јадам лук ! ! ! :D

Лук многу ретко, а кромид само со компири посна салата и со риба конзерва ретко

Кромид јадам, не ми смета. Лук не поднесувам, не јадам, и не сакам ни тие околу мене да јадат. Можеби сум вампир.... :)

Да, да, никако без без овие два зеленчука. Повеќе ги употребувам како зачини, односно како додатоци во манџи,салати и слично, а поретко свежи, ама што да праам кога не ми трпи организмов имам низок притисок за лук да јадам, така да во мали количини конзумирам, и поретко.

кромид садам пари вадам ДРАЧЕВО,ДРАЧЕВО.....
јадам од двете али не многу,понекад само онака колку да се каже дека јадам :D

па како да не јадам ко сум од драчево...тоа не смее да се деси....ке ми стаат црн печат:pos2:... јадам и кромид и лук посебно коа сум болен многу помага...веднаш те враќа у форма...а тоа дека паѓаат позади тебе кај ќе појавиш после е факт...ама и назад сме ние германија холандија и др. имаат многу јаки средства и немаат гајле, тепаат бате кромид лук праз и идат на состанок со партнерот после :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom