Кристина Агилера

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
Едно време беше најпосакувана жена на светот. Можда и уште е :vozbud:

Инаку, не ја слушам воопшто ...

Happy Birthday, Christina! I know you are the happiest person in the world with your beloved husband, successful career and expecting child!

Само да се копирало :):):)

demibritney280606_600x600.jpg

Кристина е топ!има неколку убави песни!

Ејј баш нема врска, колку е очигледно дека носи пуш-ап прслук. Да и беа силикони ке и се допираа градите една со друга а не вака...нема врска тоа за силиконите

IMA SILIKONI 100%. EVE TI DOKAZ, NE DEKA MI PRECAT SILIKONITE.
EVE GI RIVALKITE :pos2:
SEPAK ZA MENE BRITNEY E NAJDOBRA

Attachments

• 35344.jpg
    35344.jpg
    41,9 KB · Прегледи: 65
Да, има силикони, на главната страна еднаш објавија нејзина фото-сесија за некое списание и ептен се гледа дека има (сега можеби и ги има извадено).

Добро што е поенатата да се сликаат трудни и голи ни е убаво ни пали ни бутур
изивинете за офсајдов
Агилера добра е јака песна имше со Редмен на времето поубава е од Бритни и тоа

Jas mislam deka britney e 100 pati podobra od christina, prva izleze, bolje pesni ima i poveke prasina se kreva pozadi nea. I definitivno ima podobar vkus za mazi posto mazot na christina lici na totalen miki maus u faca!
Toa e se ubavo sto si ja sakate christina i realno ima prekrasen glas i telo, ali u faca e grda!
Britney e top :aplauz:

и демек ако е поубава на фаца значи подобра е од кристина ? :tapp:
и затоа што прва излегла подобра е :pos2:
бритни била топ? :uvo: да не постирам слика нејзина бидејќи има доволно а и не вредат за на форум..:nesvest:
прво и основно гласот е важен, ГЛАСОТ!! а за тоа бритни може вода да и носи на кристина...и за тело....а богами во последно и за фаца...

и демек ако е поубава на фаца значи подобра е од кристина ? :tapp:
и затоа што прва излегла подобра е :pos2:
бритни била топ? :uvo: да не постирам слика нејзина бидејќи има доволно а и не вредат за на форум..:nesvest:
прво и основно гласот е важен, ГЛАСОТ!! а за тоа бритни може вода да и носи на кристина...и за тело....а богами во последно и за фаца...

pa poubava e, kristina so toj grdiot karmin na ustata izgleda kako najdolna ***va, a britni ima poveke problemi pretrpreno vo zivotot koi dovele do takvo nejzino odnesuvanje, i zatoa ne se mesaj na toa pole!
a ako mislis deka slikite od christina povege vredat na forum odkolku na britni...:pos2::pos2::pos2:

pa poubava e, kristina so toj grdiot karmin na ustata izgleda kako najdolna ***va, a britni ima poveke problemi pretrpreno vo zivotot koi dovele do takvo nejzino odnesuvanje, i zatoa ne se mesaj na toa pole!
a ako mislis deka slikite od christina povege vredat na forum odkolku na britni...:pos2::pos2::pos2:

оф леле :tapp: тогаш сите што носиме црвен кармин сме најдолни к**ви.......... ако црвениот кармин е за к**ви а розевиот и кафеавиот за светиците значи....или ги делиш луѓето по боите?
а иначе за жал да речам, бритни веќе е психички пореметена можеше, да беше паметна да ги реши проблемите со помош од домашните на пример ,која таа за жал не ја прифати и бараше "спас" во дрогата....
оној кој има проблеми бара решение и помош, а не навлегува уште подлабоко во нив и уште повеќе ги шири.....
пак ке речам дека гласот е важен а не убавината.... џабе е
оффтопик фативме ептен, а ќе постирав и слики...тело бритни(сегашно стање)-тело кристина!

sorry за оффтопикот доста е!:helou:

Ма супер си е Кристинчето.Мене ми се допаѓа уште откако излезе(хетеро сум).И супер гласче има:wink:

Abe lugje, ja temava ja otvorif za Kristina Agilera da kazete komentari i mislenja za nea, a ne da ja sporeduvate so Britni. Daj ne pravite sporedba, mi ja vregjate Kristina. Britni e vekje propadnata investicija, kaj stigna stigna so pi**ata napred, so vika majka mi. Da ne se soblecese bola za Rolling Stone magazinot tek koga ispadna so prvata pesna, nemase ni da stigne nekade. Britni uspea poradi toa shto na mladite naivni 10-godishni ushi im se svigja takov teen-bop stil so go vikaat. I jas ja sakaf, ne poso peese mnogu ubavo, poso peese pesni za na Zlatno Slavejce. A Kristina ja mrazef. Ali porasnaf i ukopcaf so e dobro.

I ne i komentirajte na izgledot isto taka, mislam dokolku ja slusate, jasno treba da vi e zosto se oblekuva taka i zosto go nosi toj kurvinskiot crven karmin. Ali na Merlin Monroe jako izgleda neli? Ali na Kristina kurvinski e. Ako se faca skinata.

Za mazot i, sho e grd, grd e. Ali ocigledno im odi. Zaedno se vekje 6 godini i sega i detence. Britni si fati ubav maz, lepotan, pa gledaj kade e sega. Pred 5-6 dena u ludnica ja zanele posto ne sakala da mu gi dava decata. Eeeee, ne za dzabe se reklo da ne se leta po ubavina.

I na kraj, malku sum razocarana od noviot album na Kristina. Stripped mi bese sto pati podobar, ali valjda zatoa sto toa i bil mnogu los period vo zivotot i site pesni i se od dusa. Back to Basics mi e mnogu vesel, prebrzo tempo. Ali sega i e mnogu poubav zivotot, taka da nemoze da pee valjda depresivni baladi.
Sepak si ja sakam, si ja pocituvam, i definitivno mi e najdobra pejacka deneska, ima i glas, i stas, a i integritet.

Christina-Aguilera-Rolling-Stone-no-844845-July-2000-Photographic-Print-C13020702.jpeg
Britney-Spears-Rolling-Stones-Ma-137790.jpg

Овие им се првите слики кои двете ги имаат сликано и како ти стојат?(Бритни април 1999(почеток кариера декември 1998), Кристина јули 2000(почеток кариера касно 1999)) Дали Бритни е доволно разголена за да ја викаш гола? Според мене магазините имаат многу мала улога во нивната кариера. На тие магазини некои ќе дркаат на нив. Мислиш дека некој ќе ги слуша поради нивната убавина? И да те потсетам без разлика кој попрв се сликал на магазиниве, Кристина и тоа како ја трка за по-провокативно професионално сликање со сликите на максим у 2003та(http://www.absolutecelebs.com/news/archives/365-Unpublished-Christina-Aguilera-Maxim-pics.html). И патем за кој убав маж на Бритни зборуваш? Кевин лепотанот?... мада ај по-ок е од оној на Кристина :pos:
Иначе заради сликањето на пи*ката за Бритни многу време се збореше, дојде и до устата на Кристина која убаво ја искритикува за после кратко време и самата таа да биде сликана без долна облека и тоа на годишнината( или две) со нејзиниот маж.
За тоа што е подобра Кристина, можда глас има подобар, но не изнесувај како факт дека у се е подобра дека е далеку од тоа. Самото контролирање на нејзиниот глас е смешно поради што ко прво далеку е од точно дека секогаш пее у живо(јеп, бритни поише пее плејбек, но дискутираме за божицата кристина). А кога пее у живо, самите нејзини фанови имаат изјавено дека премногу го форсира гласот што дури и преминува во дерење.
За сегашната состојба на Бритн, еве ти слика
arberwer.jpg
- Мајка со тешка ментална состојба, со можеби не-совршено, ама добро тело
Кристина - бремена, добра ментална состојба, добро тело за бремена жена.Ама без разлика на нејзината состојба, еве да кажеме дека Кристина ќе пропадне еден ден(или е безгрешна она?). Дали ќе престанеш и твојот дедо да го сакаш ако стане алкохоличар?... Дали ако ја сакаше Бритни, ќе ја замразеше дека стана зависна од дрога и е тешко да се одвикне?....У секој случај, без разлика дали нешто ќе ми (реплицират) денес, утре или следната недела. Можам секад да ти реплицирам со нешто за да ти докажам дека ни една од нив не е светица, а ти пак ако сакаш кажувај "Како бритни и кристина? Таа ороспија со ваква светица" кога и самата знаеш дека ниту едната, ниту другата не е тоа што ти го претставуваш

а да и Pred 5-6 dena u ludnica ja zanele posto ne sakala da mu gi dava decata..не лудница туку болница (тоа се 2 различни поима) сакала уште 2 часа со децата ама не и дале и се заклучила и што? цел свет треба да знае?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom