Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A kako da ne najzakon e Christina ama i j.lo ne e losaVLAT4E напиша:najzakon peacka e j.lo
smizlicka напиша:neznam zasto tolku svirenja,koga i samite znaat deka pesnata etop,a isto i X-Tina.![]()
![]()
kako sto ide paesnata taka ide i imidzot na zvezdata
_|Sp|DeR|_ напиша:Jaс ја мразам во поглед на карактерот а од песните ми се допаднале:Beautiful,Genie in a bottle(ne sum siguren dali taka se pisuva),The voice within,Dirty,Can't Hold us Down,Car wash,Fighter i tolku se mislam...ako mi tekne uste nekoja ke dopolnam....a od Britney definitivno ima mnogu poveke:I love rock and roll,I'm not a girl,Toxic,Everytime,Lonely,Girl in the mirror,I'm a slave 4 u,Cinderella,Outrageous,Sometimes,Someday....i aj da ne gi nabrojuvam natamu.....(mnogu se)
BeBe11 напиша:Абе баш тие што збореа за неа, посебно машките, тие идеја у вц за време на спотот и дркаа:kajg: така да неможат да зборат. А за споредба со Бритни, дај ке ве молам уопште не ни споредувајте, пошто ми ја вреѓате така ептен. Бритни нема никаков глас, тело можда имаше на времето ама и тоа го нема сеа после бебето. Бритни повеќе шепоти отколку што пее. И баш за тоа и повеќе и се слушаат песните, пошто прави денс песни кај што многу вокални способности не и требаат - али за бељата такви песни поише се пуштаат по кафичи и дискотеки. А Кристина прави соул музика, песните и се феноменални, и треба да си ептен јак пеач за да можеш да и испееш барем еден стих од некоја песна.
А добро пер не глеаш ти нешто не у ред со песниве?Сите се комерцијалките, сите песни што им испаднаа и на двете со спотови и што се вртеја по радио станиците. А ме интересира, ти и го имаш онака слушнато на Кристина цело цд? Очигледно е дека го немаш па збориш од 2-3 песни што и излегле. Јас да ти кажам тие песни баш што се вртеја по радијата најнеубави ми се од цел албум. Алијебига, немузикални луѓе
![]()
_|Sp|DeR|_ напиша:Епа не дека се вртеа по радијата....го имам албумот и не ми се допаѓаат другите песни....ако мислиш дека од глава зборам не зборам така.....доволно сум музикален но едноставно ти викам јас ни Бритни не ја обожавам ама песните по мене и се 100 пати подобри од на Кристина па и ако Бритни шепоти....јас ти зборам за песни.Џабе велиш дека го немам албумот на Кристина...Песните на Кристина не би рекол дека се тешки....не се ни лесни ни тешки за пеење....А Бритни навистина порано имаше поубави песни иако и денес се уште пријатни за слушање
BoBo напиша:Како може да нема други фанови на Кристина Агилера, само не и требало да става сеа селикони. Ако сакате да ја видите со селикони клик на ова.
http://www.tocka.com.mk/vest.php?vest=1561
_|Sp|DeR|_ напиша:Абе секој има вкус на музика.....секој пејач си е убав за себе...на тебе ти се допаѓа кристина но на мене повеќе ми се допаѓа бритни....сосема е точно дека сакам денс музика а дека се на кристина песните тешки :star: можеби е и точно....јас имам повеќе пати пеено....кога бев пред некоја година на летување ја испеав бјутифул.....така тенок глас тогаш имав и добив прво место(сега многу ми се здебели гласот)....потоа на англиски пеевме песна а јас се смеев и таа откачената ми даде да пеам песна од кристина агилера....како и да е....на крајта ми ракоплескаа....ја испеав the voice with in....јас не дека знам да пеам кујзнае колку многу.....dirty па уште полесна е да ја испеам(неколку пати бев на летување во охрид и вториот пат dirty ја испеав и добив трето)...но сепак ако ја споредам со Бритни....Бритни има многу полесни иако меѓу нив се наоѓа по некоја тешка....А дека сум музикален докажува тоа дека веќе шест години свирам клавир и имам добиено 1 специјална награда сам од 100 поени со стипендија,2 втори награди сам и една прво место а втора награда со сестра ми