Кристина Агилера

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
Кристина е баш кул....ми се допаѓаат нејзините песни но и бритни ми се допаѓа исто така....да ги споредам ми изгледаат и двете се тука негде...

П.С.Спајдер ми е другар и има 13 години и не беше на тоа летувалиште

BeBe11 напиша:
де чекај да те прашам нешто ме копка одамна...колку годинки имаш?
п.с. овие наградиве у охрид у летувалиште борис да не беа? :icon_lol:
али сепак шо ти се свиѓа тебе пер свеедно ми е мене, само сакав да кажам да не ја споредувате со бритни уопште пошто за мене тоа е навреда. ти ако сакаш сакај си ја бритни и олтар ако сакаш изгради и, само споредби да не слушнам. окај? :icon_lol:

инаку океј си братче секој си има свој стил и двајцата кажавме, али само темава беше само за кристина, а не за која е подобра, кристина или бритни.

ај некад можда дует ке праиме ја и ти од Токсик (и ја вака ко по музикална), ја ке биам бритни ти типот у вц-то. бива? :je:

Бива....баш супер песна ќе напрај,е....П.С.Ете и мојата другарка дојде....и покажав како може да се регистрира....заедно учиме

аххх, кристина... мојата инспирација... една од најдобрите пејачки на сите времиња, според мене... типкава е закон... изгледа фантастично, пее вансериски, има цврст карактер, оргинална е... се што треба за да биде комплетна личност...
ако на сето ова го додадеме и бракот со џордан, за кој досега немало ниеден скандал, сами заклучете кој подобар меѓу неа и бритни...
али да не го тупиме кристина vs бритни...
еве ви едно линкче кое е моја омилена изведба кристини во живо... песнава е мојата мотивација... со неа легнувам, со неа станувам... кога сум даун, она ми е лекот... уживајте!

Имаше и за нејзиниот брак “скандал“, впрочем како и за сите ѕвезди што се во брак, дека наводно се распаѓа ама сите знаеме дека таквите трачеви се неизбежни (инаку таа сега си е трудна).
Ми се допаѓаше во почетокот, па потоа откако го издаде Stripped малку помалце а сега повторно ми е интересна, омилена песна од неа ми е Candyman

Ne sum po pop muzikava ama po posledniov album mnogu poveke ja pocituvam.
Vo sekoj slucaj kvaliteten glas a raboti i na svojot izgled koj e sega posofisticiran i poeleganten.
Taa ednostavno prerasnuva vo vistinska diva...i da se nadevame deka nema da i se slucat sranja kao na Maraja keri ili Whitny Hjuston( kako i da se pisuvaat)

Не ја сакам многу .. но не ни ја мразам. Има некои песнички што ми се допаѓаат премногу, како на пример дуетот со Рики Мартин - Nobody wants to be lonely :wink: Супер песничка !

Најважна работа има одличен глас, уште поважна работа почнала сама да си ги пишува текстовите(какви такви важно сама си ги пишува) јас тоа многу почитувам.

Мене па повеќе ми се допаѓаше кога излезе со оној стандарден тин бабл гам бла бла поп моп имиџ. Посимпатична беше, сега е пренапдна за мене-но ако неа и се допаѓа тогаш треба да се почитува тоа. Ја сметам за интелигентна личност меѓу сите глупачи во таа музика и затоа имам позитивно мислење за неа.

Најубава песна нејзина(условно кажано нејзина) според мене е Genie in a Bottle. Можеби затоа што е прва, или едноставно ме подсеќа на тоа време таа песна. Ај сеа некоја слика да ставам.:)
christina-aguilera-cute-look.jpg

ChristinaAguilera024.jpg

Порано кога многу ме нервираше , пошто ставрно претеруваше но се сега откако се среди и изгледа како што треба е супер, а иначе одсакогаш сум сакала како пее, има неверојатен глас.

za glasot da ne prajme muabet fantasticen e stvarno.....epten i doaga do izraz na pesnata ain't no other man...uff mi se ezi kozata koga ja slusam taa pesna...mislam od glasot...kako moze be nekoj tolku ubav glas da ima se cudam.... a i super izgleda sega i posledniov album isto i e top!!

ona e super fenomenalen glas... pleni so energija..so pesnata FIGHTER i HURT znaci magepsuvaaa..fenomenalna vo sekoj smisol orginalana..slatka..sexy...se naj dobroo za nea

Колку за информација, нејзин следен сингл (и најверојатно (според шпекулации) последен од албумот "Back To Basics") ќе биде Oh Mother, чиј спот ќе биде со исечоци од нејзини концерти. Кристина е трудна и оди на породилно и така одреден период ништо ново ќе нема од неа :)

kako ne kristina

Jas mislam deka britney e 100 pati podobra od christina, prva izleze, bolje pesni ima i poveke prasina se kreva pozadi nea. I definitivno ima podobar vkus za mazi posto mazot na christina lici na totalen miki maus u faca!
Toa e se ubavo sto si ja sakate christina i realno ima prekrasen glas i telo, ali u faca e grda!
Britney e top :aplauz:

Jas mislam deka britney e 100 pati podobra od christina, prva izleze, bolje pesni ima i poveke prasina se kreva pozadi nea. I definitivno ima podobar vkus za mazi posto mazot na christina lici na totalen miki maus u faca!
Toa e se ubavo sto si ja sakate christina i realno ima prekrasen glas i telo, ali u faca e grda!
Britney e top :aplauz:
али да не го тупиме кристина vs бритни...
темава јасно, гласно и едноставно кажува дека се однесува за Кристина Агилера, а не за споредба меѓу неа и бритни!:smir:
epten i doaga do izraz na pesnata ain't no other man... uff mi se ezi kozata koga ja slusam taa pesna...mislam od glasot...kako moze be nekoj tolku ubav glas da ima se cudam....
ако од Ain't no other man, се ежиш, што ке кажеш на ова? ;)
еве ви едно линкче кое е моја омилена изведба... уживајте!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom