Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BeBe11 напиша:де чекај да те прашам нешто ме копка одамна...колку годинки имаш?
п.с. овие наградиве у охрид у летувалиште борис да не беа?![]()
али сепак шо ти се свиѓа тебе пер свеедно ми е мене, само сакав да кажам да не ја споредувате со бритни уопште пошто за мене тоа е навреда. ти ако сакаш сакај си ја бритни и олтар ако сакаш изгради и, само споредби да не слушнам. окај?
инаку океј си братче секој си има свој стил и двајцата кажавме, али само темава беше само за кристина, а не за која е подобра, кристина или бритни.
ај некад можда дует ке праиме ја и ти од Токсик (и ја вака ко по музикална), ја ке биам бритни ти типот у вц-то. бива? :je:
Jas mislam deka britney e 100 pati podobra od christina, prva izleze, bolje pesni ima i poveke prasina se kreva pozadi nea. I definitivno ima podobar vkus za mazi posto mazot na christina lici na totalen miki maus u faca!
Toa e se ubavo sto si ja sakate christina i realno ima prekrasen glas i telo, ali u faca e grda!
Britney e top![]()
темава јасно, гласно и едноставно кажува дека се однесува за Кристина Агилера, а не за споредба меѓу неа и бритни!:smir:али да не го тупиме кристина vs бритни...
ако од Ain't no other man, се ежиш, што ке кажеш на ова?epten i doaga do izraz na pesnata ain't no other man... uff mi se ezi kozata koga ja slusam taa pesna...mislam od glasot...kako moze be nekoj tolku ubav glas da ima se cudam....
еве ви едно линкче кое е моја омилена изведба... уживајте!