Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
Во право е чупево,дај да направиме сериозен муабет веќе,доста "влеваме" во филмови.Значи ај од почеток.Стефи душо,зошто сметаш дека овој човек е начитан,добар,паметен и сите позитивни работи што ги напиша ти за него?И зошто се мислам дека си му другарче на klimeasterix бе? :nesum:

znajte so ic ne me interesira so mislite i toj so se kladel deka imam pomalce od 10 godini eve mu kazvam deka izgubi 18 imam!!! i ne pisam poke oti ovde kako so gledam nema luge za muabet da naprajs tuku vlegvate vo nekoj filmoj!!!
skarana vi sum na site
:toe:
Ај ве молам нека светне зеленко,
срамота е за девојчево вака да се правите дебили.
Сте ја наполниле црвени.

znajte so ic ne me interesira so mislite i toj so se kladel deka imam pomalce od 10 godini eve mu kazvam deka izgubi 18 imam!!! i ne pisam poke oti ovde kako so gledam nema luge za muabet da naprajs tuku vlegvate vo nekoj filmoj!!!
skarana vi sum na site

Леле немој те молам не ми се лути. Јас те сакам и не те напаѓам. Еве ако треба поради тебе и ќе го засакам Голубович. :)
:back:

skarana vi sum na site

Ај да доеш со нас на едно саботно кафенце? Ја ти го плаќам ако имаш помалце од 18? Deal? XD
Не те муваме, ветувам, само кафе ни се пие..

Стефи а од каде ни доаѓаш ти???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom