Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
Ах,немој да бегаш сеа.Еве и јас ќе се вклучам во дискусијата.Just,please don't go :(

Добро бе шефе не се замарај па ти со секој што ќе напише во темата,и да му цитираш.
Олади,секој си има свое мислење за него и не можеш да му го смениш.

Абе стефи а кој му е идол на Кики????

Абе дај не зезајте,љубов ширете преку мсн,пораки на профил и што ти ја знам глупости...Дај да разглабаме за Кики...

po FACA sum od tebe , bidi siguren!

Оваа нема ни 10 години, се КЛАДАМ.
Стаам 50 денари уше сеа, any 1 up?

kako prvo mislam deka me zaebavas ti mene viktor ili taka mi se cini?
vtoro KIKO mi i cool od so go imam gledano na you tube mnogu pametno zbora + citav za knugata negova i zivotot negov i taka mislam

a cim ste za nekoj mesec 18 togas e ok

Их, те молам, цитирај ми една паметна реченица излезена од негова уста. Сум видел се за него на youtube, турбофолкер ретардиран, цел живот у затвор, и мангуп е со тоа.
Аркан за него е БОГ!

Оваа нема ни 10 години, се КЛАДАМ.
Стаам 50 денари уше сеа, any 1 up?

Их, те молам, цитирај ми една паметна реченица излезена од негова уста. Сум видел се за него на youtube, турбофолкер ретардиран, цел живот у затвор, и мангуп е со тоа.
Аркан за него е БОГ!
Да бе сеа ти нејзе ќе и кажуеш:):):):):):)

Само ми беше многу смешно,вика:Многу читан нешо интелектуален...Да бил таков немало “мафијаш“ да стане бе женска:smir:

znajte so ic ne me interesira so mislite i toj so se kladel deka imam pomalce od 10 godini eve mu kazvam deka izgubi 18 imam!!! i ne pisam poke oti ovde kako so gledam nema luge za muabet da naprajs tuku vlegvate vo nekoj filmoj!!!
skarana vi sum na site
:toe:

Леле скар ни е(а има 18 години):cry::cry::cry::cry:
ако ние сме влезени у филмови,кики да не не е влезен у филм дека е “мафијоз“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom