Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај заплачи[
Nikad nema da ima vise mafiashi vo skopje kako OKI ZHILLA ke ima mafiashi ama ne kako ovie za 3 4 godin igral kurrr so cela makedonija
На толку пари 10 души со 3 вооружени возила ќе ангажирам за да направам контранапад и доволно е еден да се фати ранет за да испее кој го пратил.Не случајно наркоклановите во Јужна Америка прво живи ги фаќаат па после на живо им сечат раце,нозе и глави.Една работа не ми е јасна. Зошто се шетаат без обезбедување, кога очигледно се пикирани за отстрел?
На вакви личности секогаш има некој што сака или планира да ги убие, но тоа го прават во оној момент кога ГРБОТ од ДРЖАВАТА не стои веќе позади нив од Х причини, кога кондомот ке го искористиш и фрлиш, ете тогаш ги рокаат кај ке стигнат без разлика дали е Грција, Косово, и др....Секој крај е нечиј почеток и секој почеток е нечиј крај.Една работа не ми е јасна. Зошто се шетаат без обезбедување, кога очигледно се пикирани за отстрел?
[
Nikad nema da ima vise mafiashi vo skopje kako OKI ZHILLA ke ima mafiashi ama ne kako ovie za 3 4 godin igral kurrr so cela makedonija
Добар уметник,ја бива за цртање линии.Како ги викаат артистите што цртаат линии со картица?
Сликата е стара одамна е познато дека она е по прашокот за прање и дека ја клецат за линија бело.
Во таков случај би го искористиле додека не завршат со останатите што им се на список а него за крај би го оставиле слично како во турско време кога кодошите за пари издаваа комити за на крај откако ќе ги земат парите завршуваа убиени.Неје чудно и шевал да ги мести ногу се исилија па со време си менва екипа а нему је ни прф пат да заеби другар
Ти ги замисли како мексички босови та обезбедување та калаши та митралези а магарињава се следени на секој чекор.Една работа не ми е јасна. Зошто се шетаат без обезбедување, кога очигледно се пикирани за отстрел?
Sto igrale kur, mijalkov ubavo gi drzese pod kontrola bar zivi bea ovie dojdoa na vlast seljaci ne videle nisto cel zivot povise od vozenje koli pienje redbul i belo i kurvi za pari nemaa videno dojdoa na vlast instagram mafijasi stanaa , i eve kako zavrsija, da ovie 4 5 god gazea ama bez mozok zatoa vaka zavrsija. Lesna im zemja ama toa e[
Каурите да ти го ебат цело племе да ти ебам инцестот глупав.Нас не здоболе курот дали главна ќе биде дуќанџик мафија или другава, или пак онаа третата поновата - ИСИС-мафија што е дел и од ДУИ. Едноставно, Илиридива створи услови Албанците да бидат газди, а ние слуги и нормално е да има триење за власт кај вас. Кој ќе биде главен на каурите? Дали јамката околу вратот на Пендаровски, САД ќе ја остаат во Грчец, или на друг ќе ја предадат?
Тоа се такви некои, чисто внатре-албански прашања.