Криминалци и криминални групи во МК

На последната слика дечкото има џоинт во уста, и тоа не е ништо спектакуларно, зашто во Идризово има се, ама баш се од дијазепам до хероин.
Osven droga vo idrizovo gratis ide , kockanje , pari so kamata davanje , reketi ....

Јавно со име презиме го напиша ова Професорицата, нема потреба од цензурирање на изворот :icon_lol:
Ќе помисли некој кримос дека она е ЦХ и сама си пишува твитови за на темава, па ќе ја чека на Партизанска :neetaka: :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1542925297][/DOUBLEPOST]
https://sitel.com.mk/pochina-devojkata-shto-beshe-povredena-vo-soobrakjajka-vo-drachevo Златко уби девојка пред една година, во сообраќајка со мотор
Сум немал поим за ова, сподели линк ако има на нет нешто за тоа.[DOUBLEPOST=1542925366][/DOUBLEPOST]
Го заборави најакиот во Охрид, Нефи. Истата приказна со градежништво
Точно...

PUCAČ

,,Deteto,, pred nekolku godini imalo obid za ubistvo, pukal vo čivek vo Krušino. Go ranil vo noga. Sudot go otvarale vo 23 h., sa ,,sreduvaat,,. Naravno deka tatko mu e bil i togaš predsednik. Taka da, ova što e vraboten e BENIGNA rabota, takoreći normalna...

Da se vidi taj incident, kako e završil i kako e pokrien!?
^(Буревесник)

Синот на претседателот на кичевскиот суд распределен на работа кај татко му

Синот на претседателот на судот е еден од петмината вработени во кичевскиот суд според последните распределби на вработените од Секретаријатот за спроведување на рамковниот договор. Судијата Алили вели дека тој не го вработил синот преку оглас, туку дека тоа е направено согласно барањата кои стигнале до судот, а за кои добил и согласност од надлежните институции.

Напишано од

Плусинфо
-
23/11/2018 10:47

https://plusinfo.mk/синот-на-претседателот-на-кичевскиот/

PUCAČ

,,Deteto,, pred nekolku godini imalo obid za ubistvo, pukal vo čivek vo Krušino. Go ranil vo noga. Sudot go otvarale vo 23 h., sa ,,sreduvaat,,. Naravno deka tatko mu e bil i togaš predsednik. Taka da, ova što e vraboten e BENIGNA rabota, takoreći normalna...

Da se vidi taj incident, kako e završil i kako e pokrien!?
^(Буревесник)

Синот на претседателот на кичевскиот суд распределен на работа кај татко му

Синот на претседателот на судот е еден од петмината вработени во кичевскиот суд според последните распределби на вработените од Секретаријатот за спроведување на рамковниот договор. Судијата Алили вели дека тој не го вработил синот преку оглас, туку дека тоа е направено согласно барањата кои стигнале до судот, а за кои добил и согласност од надлежните институции.

Напишано од

Плусинфо
-
23/11/2018 10:47

https://plusinfo.mk/синот-на-претседателот-на-кичевскиот/

точно е све...но недостасуваат уште некои ,,работи,,

-Најлесен начин на перење на пари е преку кладилниците. Сопствениците на кладилниците после работното време ги враќаат сатовите на серверите, и уплаќаат ,,добитни,, тикети на огромни пари и си ги исплаќаат самите себе. така си исплаќаат од крадените пари од другите бизниси
-и обратниот начин...,,анонимни,, играчи уплаќаат големи пари и нормално ,,губат,, а кладилницата има огромен профит
Курбан тука е данокот према државата кој се исплаќа
Не треси глупости, чисто за информација сите кладилници и казина (апарати) се врзани со директна врска со ујп.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Не треси глупости, чисто за информација сите кладилници и казина (апарати) се врзани со директна врска со ујп.

не треси ти...бидејќи за ова можам да ти кажувам до утре и тоа од човек кој е ,,упатен,, во овие работи, и тоа со бројки

ај ако толку знаеш кажи ми што ќе направи УЈП ако јас на пример како сопственик на кладилница пратам некое дете да уплати денес 3-4 пати по огромна пара на тикет кој сигурно ќе загуби

Кладилницата има сигурна добит од ова, бидејќи играш на сигурно-Реал, Барса, ПСЖ и компанија сите да изгубат во еден тикет.
како ќе го спречиш ова(а парите кои се уплатени се добиени на пример од дрога....лихва...)

ПС.тоа со УЈП другарот го има решено на ,,елегантен,, начин:tapp:

не треси ти...бидејќи за ова можам да ти кажувам до утре и тоа од човек кој е ,,упатен,, во овие работи, и тоа со бројки

ај ако толку знаеш кажи ми што ќе направи УЈП ако јас на пример како сопственик на кладилница пратам некое дете да уплати денес 3-4 пати по огромна пара на тикет кој сигурно ќе загуби

Кладилницата има сигурна добит од ова, бидејќи играш на сигурно-Реал, Барса, ПСЖ и компанија сите да изгубат во еден тикет.
како ќе го спречиш ова(а парите кои се уплатени се добиени на пример од дрога....лихва...)

ПС.тоа со УЈП другарот го има решено на ,,елегантен,, начин:tapp:
Нема тема веќе кај што немаш другари [emoji23][emoji23][emoji23]

Дајте линк од некоја книга за мафија на српски јазик или македонски.

Види изгуглај на нет Марко Лопушина. Можда има нешто у пдф формат. Ја читав и книгата според која е направен документарецот "Видимо се у читуљи", aма ми ја дадоа тогаш да ја читам...

Нема тема веќе кај што немаш другари [emoji23][emoji23][emoji23]

Ne krijam deka sum povozrasen....a so toa sum steknal i poveće prijateli od tebe
Imam raboten staž....verovatno kolku što imaš ti godini...pa.....

Имате инфо нешто повеќе за овие од Ѓорче ? Освен неколку лика,спомнавте дружина блиски со Близнаците и Севиљ од Сарај ..... Дајте инфо и за другиве o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom