Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се испукаа во Куманово на 50-тина метри од мене пред саат време. ДУИ изгледа.
Мислам дека беше претходните избори, значи, пред 4 години.Тие од Куманово најголеми пиштолџии во Дуи им се изгледа
И пред некој 7-8 години се испукаа со смртни случаи.
Требаше да напрајш една репортажа. За КајганаТв, директно од Куманово, Vidooq Атанасов Точи.Се испукаа во Куманово на 50-тина метри од мене пред саат време. ДУИ изгледа.
А знае ли некој тој македонецот што загина во Боливија на која криминална група припаѓаше
Требаше да напрајш една репортажа. За КајганаТв, директно од Куманово, Vidooq Атанасов Точи.
Како ти се чита никот?
ова спротивно од drive-by shooting ... обично тој што поминува со кола пука, тука го пукаат .. reverse-drive-by shooting !Видук. Еве, баш фино.
ова спротивно од drive-by shooting ... обично тој што поминува со кола пука, тука го пукаат .. reverse-drive-by shooting !
	99% е некоја крвна одмазда за предходни тепачки, никаков новитет за браќата. Случајно се погодило да е кандидат за советник (пошто денес секој дебил е кандидат за советник) и тоа е тоа.Тука мора да намалиш, зашто се вклучуваш на една од најпрометните улици во градот, а само во 2 насоки можеш да излезеш од паркингот. Затоа и го чекале тука. Лудата работа е што упуканиов доктор успеал да извози 30-40 метри, откако го погодиле. Чудно ми беше само дека таму каде што застанал отпосле, имаше стакло од вратата на голфот. Не знам дали има паднато отпосле.
Плавото иксче е пукачот. Интересно е што стоев каде што е црвеното иксче, и кога ги слушнав истрелите, апсолутно никој од луѓето кои одеа на ќошот од зградата каде што беше пукачот, нити се свртеа, нити почнаа да бегаат, најнормално однесување. Мислев дека некој си пука во воздух, не е невообичаена ствар за Куманово. Затоа и си влегов во зградата, и за 4-5 минути штом излегов, вриеше од полиција.
![]()

Не се губи.У Куманово на кафе идеш со крстење и панцир на тебе..
Абе овие се без памет.Не се губи.
Тија што се пуцаф ск тамо сфе су некрстени и сечени.
Умре тој време на пуцање(тоес и малце имаше). Багабонтско "мафијашки" групе умресфса одамна сс заедно сс Ромеу и Мују.
Насмеа ме за деца има ало.Абе овие се без памет.
Мене ми е за вас нашите.
Имам колешки, роднини. Па и општо.
Нека се пукаат негде настрана.
Деца има ало.
Знае некој да кеже нешто повеќе за дечково?Еве го загинатиот, очигледно има некоја група од тука што регрутира млади деца за криминални дела
Прво Танасковски во Црна Гора сега и овој
![]()
Екс ракометарот на Вардар, Мартин Сипковски – Прв Македонец што потпиша за престижна турска модна агенција
Екс ракометарот на Вардар, Мартин Сипковски( 19) е првиот Македонец кој потпиша договор со престижна модна агенција од Турција. Мартин е висок е 186 см, а тежок 70 килограми и е студент на факултетот за бизнис и менаџмент во Скопје. Поради повредата на вратот Мартин се откажува од неговата...sitel.com.mk