„Крцкање“ на коски

• Креатор на темата Креатор на темата pumaval
  • Време на започнување Време на започнување

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598
Неможев да смислам подобар наслов за темава...
Некои велат дека крцкање( испукување на коски/рскавец) на раце, врат, грб, е лошо... а некои велат дека е позитивно...
Јас сум зависен од тоа, секојдневно го правам...
What do ya think?

Крцкање мислиш друже ? искршување е сосем друго...недај боже да си зависен од искршување :vozbud:
ок. кај нас уф Валандово тка си го викиме... мислам ме свати што сакам да кажам... сигурно не сум мазохист.. фала на исправката :*

И мене така ми викаат па никому ништо , тоа е посилно од мене.Ако не го искрцкам вратот ќе ме били глава,а ако не го искрцкам грбот це чувствувам згрбавено :) :pos:

И ја имам слушнато така, дека ако ги пукаш на стари години ќе ти се тресат.
--- надополнето: 12 март 2012 во 20:08 ---
Крцкање мислиш друже ? искршување е сосем друго...недај боже да си зависен од искршување :vozbud:

Туф има да ги секне тие таму од осигурувањето :vozbud:

ја си ги искршувам обавезно и супер ми е

А ако не ги пукаш ќе немаш циркулација. Јебеш митови и легенди, раце се тресат од многу дркање ондак :icon_lol:

Покрај тоа шо зглобовите на прстите ми се проширени малку повеќе од што треба, до сеа не сум осетил ништо друго негативно.

Да,тоа е точно Gego..Многу луѓе викаат дека ако пукаш прсти,на стари години има да ти се тресат ко ненормални..

Абе не сакам бош муабети за тоа што велат лаици...
Нема некои истражувања од доктори (институти), кои што докажуваат како е точно и зошто е така???

не е убо да ги крцкаш на рацете зш на стари години ќе си ко вибратор во рацете
И ја така знам, додека си млад нема да имаш проблеми од тоа, али кога ќе остареш ќе ти се тресат прстите/рацете, така да гледај да престанеш... Али овака барем сите викаат, незнам колку е точно...

И ја така знам, додека си млад нема да имаш проблеми од тоа, али кога ќе остареш ќе ти се тресат прстите/рацете, така да гледај да престанеш... Али овака барем сите викаат, незнам колку е точно...
Ај здравје боже ќе остариме некој ден па ќе видиме :)

нема врска тоа е само истиснување на воздухот од зглобовите или нешто слично..

слободно пукај ич онај да не те боли :P ќеф си е:)

Back
На врв Bottom