Кратка или долга коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss Sunshine
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи.За машко подобро е кратка коса ем е полесна за одржување,ем поубаво стои(зависи)... А за женско е подобро долга коса ем изгледа поженствено,поубаво стои,и едноставно прилега на женските долга коса.
:salut:

Паа.. јас лично повеќе сакам краткаа косаа... Но зависии.. на некој поубава му стои кратка на некој друг па долга.. така да пред се зависи од личноста , обликот на ликот итн.. :pipi:

definitivno kratka kosa posebno ubavo im stoi na tie sto imaat ubavo lice

За машко се знае кратка а за женско долга, според мене.

Носам куса коса, ептен, како момченце... Но добро ми стои, имам веројатно такво лице, што таа фризурка ми личи...Долга коса да, но само брановидна и дива, со многу волумен...Имав и таква, ја фарбав, ја вртев, ја пустев, и ми здодеа, и ја ишишав. Мажи...сакам секаква коса на нив, само да е измиена.:pipi:

За зависи од формата на лицето(не на секоја девојка и стои долга коса или кратка)...
За мене појќе сакам долга коса... ја ишишав премногу кратко септември и уште се каам за то посебно кога ќе помислам колку ми беше долга...
ама ајде почна да расти некако па за една година дај боже да ми се врати старата должина:pipi:

Долга коса...и за машки и за женски :) :toe:

ја сто години имав долга коса... тоа значи пола саат сушење, пола саат спремање (пеглање или виткање) али на крај ефектот= 5 ка
сеа имам кратка као да си ги скратам маките, ма се заебав- не можам да се глеам, така да...слушајте паталец! :nenene:

За машко поарно е со кратка коса, зошто изгледа посредено. А во врска со женските јас повеке обожавам женски со кратка коса, зошто им се истакнуваат цртите на челото и со тоа ја покажуваат женственоста. Нормално ако некоја девојка има долго чело или некои други недостатоци, подобро е со долга коса, но тоа се исклучоци.

Devojka si lice so doga kosa...momce so kratka i toa e toa...:smir:

Долга , ама за машки не ного долга , ама да не е кратко т.е средна малце накај голема.

Порано имав дола коса и сите сакаа да ми ја чепкаат да ми ја виткаат и веќе ми дојде преку *** и се ишишав и досега немам пуштено пак долга коса а мајка ми ска да пуштам ама нема кратка мислам дека подобро ми стои

Средна :) или пократка, ама не ептен. :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom