Кратка или долга коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss Sunshine
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Koj stil spored vas e podobar..kratka ili dolga kosa..
Navalete... (i dodavajte uste sliki;))

RGayheart.jpg

selmablair.jpg

kristin_cavallari.jpg

CatherineZJ_0.jpg

LeightonHair.jpg

ag_5.jpg

KimberlyStewartHair.jpg

2416521890_e185f7d8bc_o.jpg

liv_tyler.jpg

15i18b6.jpg

Patrick%20Swayze.jpg

560013616kc.jpg

mandy1gw.jpg

j8l3e1.jpg

Да не имаш случајно некој проблем со овие сликите или кај мене е проблемот?

кратка

долга

долга
RGayheart.jpg

долга
selmablair.jpg

долга
kristin_cavallari.jpg

долга
CatherineZJ_0.jpg

долга
LeightonHair.jpg

долга
ag_5.jpg

кратка
KimberlyStewartHair.jpg

долга

долга
liv_tyler.jpg

долга
15i18b6.jpg

долга
Patrick%20Swayze.jpg

долга
560013616kc.jpg

кратка
mandy1gw.jpg

кратка
j8l3e1.jpg

кратка

Кратка

Кратка :vozbud:

Кратка
RGayheart.jpg

Долга
selmablair.jpg

Кратка
kristin_cavallari.jpg

Долга
CatherineZJ_0.jpg

Долга
LeightonHair.jpg

Долга
ag_5.jpg

Кратка
KimberlyStewartHair.jpg

Долга

Кратка
liv_tyler.jpg

Кратка
15i18b6.jpg

Долга
Patrick%20Swayze.jpg

Кратка
560013616kc.jpg

Кратка
mandy1gw.jpg

Кратка
j8l3e1.jpg

Кратка

Кратка коса, дефинитивно

Кај машките повеќе ми се допаѓа кратка коса.
Од женските, на Halle Berry прекрасно и стои кратка, а кај останатите долга коса повеќе ми се свиѓа.[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]
[/SIZE][/FONT]

Не може да се донесе или_или одлука. На некој подобро му стои кртка на некој долга коса. Мене не ми стои долга ама не ми стои пак ни многу кртка (ја имам и така носено). Некоја средина ми стои најдобро, значи средна должина на косата што би се рекло.

скоро на сите повеќе ми се свиѓа кратката коса

Воопшто не можи да се генерализира, на некој подобро му стои кратка, на некој долга коса.
Јас како мала имав кратка и ја мразев па затоа после цел живот ја носев долга. Ама ете сега нешто ми дојде да се истрижам и искрено сите ми велат дека изгледам најубо до сега.
Не можам да речам дека повеќе сакам или повеќе ми се бендисва кратка или долга коса. Се' е релативно.
Така да, секој со своето, секој треба да проба да види што најубо изгледа на него :)

Дефинитивно долга коса! Се знае дека женско изгледа поубаво со долга убава коса. Ова Рајана се упропастила, каква лепотица е на сликана кај што е со долга, а кај што е со кратка, ау бљак :nesvest:

j8l3e1.jpg

Дефинитивно долга коса. Има на девојки кои им стои поубаво кратка али поретко тоа. Долга коса е поженствено.

Дефинитивно долга коса! Се знае дека женско изгледа поубаво со долга убава коса.

Како се знае? Бидејќи е општоприфатено мислење, така ти викале од дома, некој шаблон е по кој мора да се водиме сите жени или што? Не генерализирајте, лошо е. И бидејќи секој има посебна структура на лице, на некои им стои долга, на некои кратка, на некои и двете.
А на девојките погоре, на повеќето, според мене, поубаво им стои кратка коса.

Како се знае? Бидејќи е општоприфатено мислење, така ти викале од дома, некој шаблон е по кој мора да се водиме сите жени или што? Не генерализирајте, лошо е. И бидејќи секој има посебна структура на лице, на некои им стои долга, на некои кратка, на некои и двете.
А на девојките погоре, на повеќето, според мене, поубаво им стои кратка коса.
За машките има наметнато стандард од жените дека подобри се со кратка коса, а на жените од страна на мажите дека се подобри со долга.
Зборуваме за мнозинтсво а не за искључоци...според мене ретко која само ептен убави девојки можат да се извлечат со кратка коса.

Од девојките погоре...поголем дел од нив се безпомошно грди со долга коса-со кратка само ќе се претворат во зомби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom