Кратка или долга коса?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss Sunshine
  • Време на започнување Време на започнување
Гласам за кратка, зошто е многу лесна за одржување и изгледа поинтересно и понееднолично како долгите рамни. Јас имам долга коса што никогаш не би ја исекла само поради фактот што воопшто не ми стои кратка, испробано :)

Dolga kosa definitivno ali ok ima mn fashionable short hair styles shto mi se svigat

е јас иам долга.. е сеа долга не баш нешо којзнае колку долга. али ме заредија празнициве па неможев да се ишишам.. баш денес идам да се шишам и тоа кратко! ме нервира веќе косава...

Гласам за кратка, зошто е многу лесна за одржување и изгледа поинтересно и понееднолично како долгите рамни.

Не е лесна за одржување, ептен полесна е долгата коса... И да не можеш никако да ја наместиш ќе си фатиш во репче и завршено.. Јас лично од коа знам за себе имам долга коса, освен ко копиљ мајка ми на бербер ме однесе хахаххах. Ипак... гласам за долга! :)

kaj zensko spred mene sepak e poubavo dolga kosa,pozenstveno e,a kaj maski ni mnogu dolga ni mnogu kratka,sredna dolzina(so shishki):D

long%20healthy%20hair.gif
ja iam vaka neso

eve i nekoi dr sliki:
hairstyles-for-long-hair.jpg
jldwi1.jpg

Абе средна должина си е најубаво бе

Кога станува збор за должина на машка коса ДЕФИНИТИВНО кратка, некако долга коса ме асоцира на несредена личност, додека пак кај девојка ОБОЖАВАМ долга коса долго време имав долга коса и ми е синоним за елеганција, но сакам и кратка коса откако се ишишав почнав поинаку да ја гледам кратката фризура. Кратката коса ми е синоним за сексипил и самодоверба. :pipi:

Ја ОБОЖАВАМ ДОЛГА КОСА! :) И имам долга плава уште од малечка....
И девојка делува многу поженствено и поубаво по мене....али само со негувана долга коса ...
long_hair_photos.jpg stock-photo-portrait-of-beautiful-woman-with-long-straight-blond-hair-over-white-73506187.jpgstock-photo-model-with-long-blond-hair-69146044.jpgstock-photo-studio-portrait-of-beautiful-young-woman-with-long-gold-hair-59813512.jpgstock-photo-hot-young-girl-with-lovely-long-hair-33853132.jpg400_F_15626991_E1I7pNdFm1yJ6rFmhlU336i21tVtfnzk.jpgbeyonce-long-blonde-hair.jpg images.jpgDanielle Lloyd.jpg2009straighthairstyle.jpgPonytail-Hairstyle-for-College-Girl.jpgstock-photo-attractive-girl-with-beautiful-hair-65106469.jpgUntitled.jpg

Јас сум за средна должина или долга коса но не до половина ме нервира. Вака нешто да:

images

shakira-curly-hair-or-straight.jpg

Selena-Gomez-Beautiful-Long-Hair-Styles-Looks-01.jpg

Вака долга коса како оваа:

images
Никогаш, ми се гади и вади од такт. (n)

Кратка коса како машко не поднесувам.

dolga ama ne dotolku....do sred grb moze.....a kratka pa toa e uzas ne definitivno sakam da se osekam kako zensko ne kako mazko

Јас сум за средна должина или долга коса но не до половина ме нервира. Вака нешто да:
Вака долга коса како оваа:

images
Никогаш, ми се гади и вади од такт. (n)
Кратка коса како машко не поднесувам.
Е оваа е стварно ПРЕВИШЕ! Мене ми е исто тоа ненормално!

Јас обожавам девојчиња со кратка коса :)

frizure-za-vjencanje-kratka-kosa-2.jpg

images

Е оваа е стварно ПРЕВИШЕ! Мене ми е исто тоа ненормално!

На италијанска телевизија гледам секое второ дете има волку долга коса имам сретнато и низ Скопјево.:eek: Само кај нас е сеуште ретка појава.

На италијанска телевизија гледам секое второ дете има волку долга коса имам сретнато и низ Скопјево.:eek: Само кај нас е сеуште ретка појава.
Јас освен по списанија,нет и на Fashion TV (има избор за најдога коса или така нешто)....немам сретнато оваква во живо во Скопје неее! Можеби албанките имаат? Иначе тоа е добра пара за екстензии да ја продадеш:D Инаку незнам што ќе ја чуваш оволку!:confused:

jas imam dolga kosa koja ponekogas tolku me nervira sto ne mozam da ja sredam i mi ide da ja skratam skroz, no mazot mi ne me ostava( mi vika ke te ostavam ako ja skratis :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom