burn84
Говорете Македонски
Кошмари имам до ден денеска, а за ноќните мпро само знам дека до ден денеска се сеќавам на тие срања што ми биле во главата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кошмари имам до ден денеска, а за ноќните мпро само знам дека до ден денеска се сеќавам на тие срања што ми биле во главата.
Една од работите кои сум ги сонувал а ме преплашиле најмногу беше едно мало дете. Имено, си седев јас во некој кафич со некои (небитни во сонот) луѓе и дојде мало дете облечено во плав костум на палјачо. Толку многу ме преплаши детето (иако ништо не правеше, само си стоеше) што врескав и се разбудив препотен. Неможев долго после тоа да заспијам.
За чаре немам, ама за среќа и кошмари немам многу.
Мене за болдираново ми треба чаре. Имам кошмари, дури пречесто и тоа ме плаши. Не можам да ги контролирам, секоја вечер (океј, секоја втора) се будам сред ноќ или уплакана или срцето ми лупа триста на час.Затоа што Скулгрл веќе има отворено тема за кошмари, споени се со оваа.
Би било пожелно ако, освен што евентуално ќе го прераскажете вашиот најстрашен кошмар, кажете и колку често имате кошмари, какво чувство имате кога ќе се разбудите и, најважно, како се справувате со нив.
Мене за болдираново ми треба чаре. Имам кошмари, дури пречесто и тоа ме плаши. Не можам да ги контролирам, секоја вечер (океј, секоја втора) се будам сред ноќ или уплакана или срцето ми лупа триста на час.
Пробав и со б-комплекс, као демек полесно да заспијам, ама исходот е ист.