Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Сака некој со мене Пријателска во Недела?

КК Сар-Сел...2.3...

Еве и јас решив да се кандидирам за У-21...
До сега бев скаут на селекторот на У-18 Когој и мислам дека колку-толку му помогнав за откривање на млади таленти, па сега решив да се испробам како селектор...
Знам дека има кандидати кои се поискусни од мене , но истотака знам дека доколку станам селектор ќе го искористам целото мое знаење , искуство,време и потенцијал на играчите за остварување на добри резултати...
Неможам да ви ветувам медали, но знам дека македонската У-21 има квалитет на подобар рејтинг...
Доколку станам селектор ќе имам голема соработка со останатите селектори Вудјадиновиќ и Когој, и во план имам:
-Целосно селектирање на играчите кои имаат квалитет за У-21 и избор на најдобрите...
-Секоја сезона заедно со Когој спасување на млади таленти од ботовите...
-Создавање на Тим околу мене...
-Имам и познавање на англискиот јазик што ќе ни биде од голема корист при контактирањето на странските јузери кои имаат наши деца...
Ова беше само дел од тоа што планирам да го направам, иначе јас сум човек што знае да поднесе пораз и доколку изгубам прв ќе му го честитам селекторското место на победникот....
Јас нема да се фалам со резултатите на мојот клуб ,бидејки самите го покажуваат тоа....
Нека победи најдобриот!!!

:helou:Здраво,да ви кажам на сите дека и јас имам во план да се кандидирам,сакав на најмладите но бидејки тоа е потешка работа,а и когој добро ја води екипата,заедно со неговите скаути Ален и Пуфка,ке го подржам со двете раце,затоа ке му бидам конкурент на :nesum:Жика во тимот под 21 год.

Следува кратка програма
Како прво ке бидам во секојдневна комуникација со селекторот под 18,координацијата е многу важна за успех.Второ ке предложам луѓе кои ке ми водат статистика,кој како играл,на која позиција,колку е изморен играчот,сакам тука да напоменам дека ако играчот е изморен над 15%,може да игра но да не очекува повеке од 1/4,ке се заложам јас и мојата екипа да бидат следени сите играчи како играт,ке му биде сугерирано на менаџерите на нивните екипи да ги стават во игра почесто,ако не се во прв состав да ги продадат во друг тим каде би имале поголема минутажа,оти искуството е многу важно.
Ке остварам контакти со селекторите од поранешните ју републики кои истотака ке разменуваме мислења и искуства.
Ке му наложам на сите менаџери на кои му помагам да влечат млади деца кои првен би играле кај Когој,за потоа глатко би ги земал јас,тоа е една долгорочна стратегија,значи се ке правам да го подобриме сегашното 45 место:jaj:,еве ке се обидам да се искачиме барем до 40 местo:vozbud:
Со своето две сезонско искуство,се истакнувам со желбата да се шпионира противникот и не ретко досега сум изненадил,за некој изненадување за мене не беше,екипи со појаки играчи,мислам на рејтинг,кои биле надиграни и надмудрени,тука ке ги споменам Бест Тим и Струмица,:duel:која победа ми избега во последните мигови.
ПОЗДРАВ,мислам дека ке соберам некој глас повеке од вторпласираниот:smir:

Какво деби денес на ѕверот.43 рејтинг за 20 минути.Мислам јасно е што ѕвер иам.Ајде едвај ја чекам новата сезона.

Мој најнов играч е Марко Гуло,поранешен играч на Кирца,солиден играч,просечен ама го земав многу евтино 2.2 милиони и затоа го земав,сега планирам уште 2-3 играчи да земам и толку за сезонава,ја проширив салата,и до крај на идната сезона ќе собирам пари:)

Одличен играч е, си го земал за малце пари. Мислам дека не ти требаат повеќе играчи, и со овие ќе растураш во твојата лига.:helou:

:nesvest:абе дајте линк за гласањето нешо имало баг ама го фиксирале сеа нема нов линк

#99 Arsen Arkhipov
#13 Giba Grael

Леле дечки сеа сум задоволен како Нинџа Корњача :pos2::pos2:
Ај кажете некој коментар за овие златни играчи :)

јас се враќам во играва сакам јавно да се извинам но веќе подолго време имам проблеми со компјутерот се надевам дека сите се решени така да очекувајте ме :helou:

:nesvest:абе дајте линк за гласањето нешо имало баг ама го фиксирале сеа нема нов линк

#99 Arsen Arkhipov
#13 Giba Grael

Леле дечки сеа сум задоволен како Нинџа Корњача :pos2::pos2:
Ај кажете некој коментар за овие златни играчи :)
Слаби се, жал ми е што те разочарувам. Ама ајде, и јас на почетокот на мојата "кариера" купував слаби играчи...со тек на време ќе созреиш....за едно 10 години, кога јас најверојатно ќе бидам домазет кај некоја богаташка со голем гз и големи цицки:helou:
јас се враќам во играва сакам јавно да се извинам но веќе подолго време имам проблеми со компјутерот се надевам дека сите се решени така да очекувајте ме :helou:
Срам да ти е што не коментираше за играчите на ЕНТЕР!:star:

:pos2:Хихихи не се слаби имам давано долгови ке земам играчи со по 150.000 скилл индекс за некој ден!
Инат сум невиден у минус сум

Закон играчи дај ќе ти дадам по 4.000.000 милиони за двајцата вкупно 8 бива ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom