Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Во облаци си нешто ти.:vozbud:
Инаку имате тренер?

П.С.
Ханибал реал-јуве 3-0.:vozbud::vozbud::vozbud:
Многу пари ми требат нешто па затоа чекав денеска.Тренер имам јас и не лагам да земам нов барем до крај на сезона.
П.С. Нема шанси 3-0, ја ќе видаш. Ама ај мош па ќе ви ја пуштиме оваа:vozbud::vozbud::vozbud::kafe:

Ја уште неам тренер и до почетокот на наредната сезона ќе иам и ако зеам ќе земам со оценки над 26 за шут за 2 поени,одбрана и искуство.

оф-топик , Кирца, не ти се остваруват пресметките за Реал-Јуве:vozbud::vozbud::vozbud: Дел Пиеро цар:zver:

Туууу која среќа сте признај дека вечерва сте среќлии невидени па 100 шута имавме вие 1 гол.
Вака ако продолжиме ќе тепаме.:oftopic:

Да не сум слушнал збор за реал-јуве.
Признавам изгубивме и се нека у курац.

so kur sea real,pisete za chrazay, koj ke vi go znae krajot i na vas.pofaletwe se koj tepal obo ono ,a ne juve,iako ne ni znaete so znaci juventus:drk:

Сеа сум прв во моја дивизија...Карап Мала два порази по ред и сеа имаме двајцата по 15 поб и 3 пор....Ама имам боље кош разлика ...јеееееееееееее

Играм со BRSJAK VOJVODA во купот, сум заборавил. Главевски и Олано се враќаат по повредите. :vozbud:

За ЈУВЕНТУС не сакам да слушнам лош збор.
А, на чаразај играм мислам со Охрид, така да треба да си го пишам поразот

Победа во купот од 39-91.Здоволен сум од сите подеднакво и од шутот и посебно од новиот играч што го купив.
Следен е свислион пелистер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom