Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ех, колку сакам сега да му се повреди некој играч на Охрид, да имам барем некои шанси

Ех, колку сакам сега да му се повреди некој играч на Охрид, да имам барем некои шанси

Не сега на крај од сезона со него играм последно коло.Инаку од Охрид зависи дали ќе сум пред тебе наредно коло.

Губам секак Кирца,ќе има дупло повеќе скокови башка и Станич ми е повреден,нема кој да скока кај мене.Така да,ќе одаш пред мене освен ако не те изненади Свислајон Пелистер

Јас го поминав и третото коло во купот, успех невиден.

Сега сигурно во 4 коло ќе ми се падне некој од суперлига, и тука ќе ми биде крајот.

Ја сум тепал претпоставувам, ме мрзи да се логирам, сакам да се паднам со Киртсза!

Сум тепал 71:56, стариот сум го ебал, али слабо сум изиграл.

Loser си го тепал бршјак војвода со 15 разлика а јас сум го тепал пелситер ептен малку 10 разлика иако без тројцата најдобри играчи наредно коло сакам да се паднам со Loser да го растурам :icon_lol:

За 2 дена ми се враќа Мишо а за четири Марко а пак Ахарони за 12 :)

Ја сум тепал претпоставувам, ме мрзи да се логирам, сакам да се паднам со Киртсза!

Сум тепал 71:56, стариот сум го ебал, али слабо сум изиграл.

И те како сакам со тебе.
Мора да ти се реванширам.

Задоволен од проширувањето на салата предходно имав 1500 седишта се полнеше скроз сега имам 2500 пак се полни скроз нареден пат ќе ја проширувам најмалку за 3000 :)

Мене за 2 дена Јелиќ ми се враќа, а за 10 Бранко али не Црвенковски, него Ерцеговац.
Ја сакам и со ИЦЕ и со Киртсза да се паднам, да правиме групњак на теренот.

Мене за 2 дена Јелиќ ми се враќа, а за 10 Бранко али не Црвенковски, него Ерцеговац.
Ја сакам и со ИЦЕ и со Киртсза да се паднам, да правиме групњак на теренот.

Едино ми е страв од Олано ама ја го иам Рдулович и Ројас така да мисли му ја.
Само нејќам да се паднам со Вујадинович,Охрид,Битолски унишувачи на забава,Чернобил,Куманово,Колибри.Би било препорачливо овие да се паднат меѓу себе.

Мене ке ме тепаш бајги разлика башка уште повеќе што ми го нема Ахарони :)

Ајде сакам уште сега да знам со кој ќе се паднам. Т.Е. знам дека ќе биде јак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom