Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум тепал 71-68 со Струмица(Роби) не сум баш задоволен од играта освен од тој центарот што ќе го продавам даде 23 поена 3 оф скока 10 деф скока 1 асис 3 блока и 1 украдена:(

MOJOT TIM IZGUBIL OD PARTIZAN,JAS GO VODAM TIKVES AMA POCETNIK SUM NEKAKO ZBUNUVACKI E CELA STRANA,NAMESTIV TAKTIKA ZA SITE CETVRTINI,NESTO DRUGO STO MOZE DA SE STORI ZA DA NE GUBAM PO TOLKU(41-81):pos2:
PO PRIRODA NE SAKAM DA GUBAM,MOZEBI NEKOJ KE MI POMOGNE INAKU MI KAZAA DEKA MOJOT TIM E OK,SAMO MENE IZGLEA NE ME BIVA,NO NE ZA DOLGO
AJDE POMOS:tapp:

Ретарди кај вас у 1.1 колку пари дава од спонзори?:helou:

842.500 а кај тебе ?

MOJOT TIM IZGUBIL OD PARTIZAN,JAS GO VODAM TIKVES AMA POCETNIK SUM NEKAKO ZBUNUVACKI E CELA STRANA,NAMESTIV TAKTIKA ZA SITE CETVRTINI,NESTO DRUGO STO MOZE DA SE STORI ZA DA NE GUBAM PO TOLKU(41-81):pos2:
PO PRIRODA NE SAKAM DA GUBAM,MOZEBI NEKOJ KE MI POMOGNE INAKU MI KAZAA DEKA MOJOT TIM E OK,SAMO MENE IZGLEA NE ME BIVA,NO NE ZA DOLGO
AJDE POMOS:tapp:

Пеер не е до тебе, Партизан Драгонс е еден од најјаките во нашата лига, и јас ќе губам по се изгледа од него.

Ништо и оваа сезона од суперлига.

Викторианус кој тим е твој?
Тепав 81-41 честито на сите што победија
позз

Уфф тешко мислам дека моментално си боље!Ама има време!
Како изгуби од Крв.Тигрови?

Уфф тешко мислам дека моментално си боље!Ама има време!
Како изгуби од Крв.Тигрови?

Па мечовите беа одложени и тактиката ми се растурила, и сум играл со којзнае каква тактика и загубив.

Јас сега гледам Live од утакмицата со Тошка Црни ако може некој да ми каже конечен оти ја гледам сега плс :)

За 7 минути од 1-ва четвртина тошка црни едвај даде еден кош хаха

Браво ајсшутер браво само така продолжи.
Инаку ја изгубив 18 разлика во моето деби во суперлигата од Охрид.
Најверојатно имале трема оиве сеа у суперлига ва она.
Не сум баш нешо најзадоволен од моиве.
Оовој центаров на Охрид ми одржал лекција.
Ајде за сеа сум 842000 у ќар од недела од спонзори и плус 350000 од влезници.
Да соберам некоја пара и да зеам нешто јкако зошто вака не иде работата.
Честитки на сите што тепаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom