Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам KK Vujadinovic - KK Kumanovo,12 разлика води Куманово

Финале Куманово-Чернобил, победник Куманово. :) Се знаеше тоа уште одамна дека ќе биде победник Куманово. :)

Ај честито Маседониан, се срамам од утакмицава.

Овој Куманово неприкосновен. Си го уби братот 20 и повеќе можеби до крајот коша разлика.

ЅВЕР !

Го уби луѓе, процентот на Куманово за лични му е 100 проценти. 11 од 11.

Абе Куманово несомнено е најдобар у цела Македонија. :)
Лом прави.
Браво за него, а ја ќе продолжам во борбата за опстанок и секако... уморот.

Браво за куманово,треба да се гордее куманово на него.:vozbud:
Инаку купив играч и се тој ми е најдобриот,44000 индекс за 3250000.

Го уби луѓе, процентот на Куманово за лични му е 100 проценти. 11 од 11.

11-13 е инаку победил не победил, вујадинович треба да му рече едно големо фала на брат му бидејќи му ја напуни салата,не цела ложа ама 10000 не е мала работа да се напуни.Сепак честитки до куманово,па после до ред девил и нема што да се срамиш зошто ти си ти тој што влезе во полуфинале и ти си тој што ќе земе повеќе пари од сите нас освен од куманово и чернобил пошо и они се членови на кајгана сепак честитки до тебе.

Кај мене најголемиот проблем е PF и центар, немам добри играчи за тие позиции, а и за SF немам добар играч.
Најдобри играчи имам за PG и SG ама за останатите позиции слабо иде. Морам сега да се засилувам на тие позиции. Ама пари прво да соберам.

П.С. Големо фала до Кирца. :)

А ќе дават ли пари на сите што учествуваа во купот ?

На тие што стигнаа до 1/4 финале по 200.000 евра, на тие што стигнаа до 1/2 финале 300.000, за победникот милионче, а за вториот не знам колку. Ваљда 500.000.

Абе запослив тоа медицинско особље, средно ниво, 200.000 евра дадов, ваљда служи за побрзо да ми оздрават играчите. Персиани е повреден уште 6 дена, ама премногу ми фали, немам друг кој да пуштам, ги преморив сите.
И онака утре ќе ме скрши Колибри, ама за наредните ќе ми треба.

Луѓе во мојата девизија има три клуба нови ама мислам дека сите 3 се на 1 газда
тимовите се Роцкетс,Сунс и Интернет пред малце вој Рокетс ми го купи Гиги СанМартин ама по грешка го ставив 15-годишен беше и добар и има ли некако шанси ако го банираат пак да дојде кај мене :nenene:
И како да им пишам на администраторите да ги банираат 3 јусери ?

тимовите се Роцкетс,Сунс и Интернет пред малце вој Рокетс ми го купи Гиги СанМартин ама по грешка го ставив 15-годишен беше и добар и има ли некако шанси ако го банираат пак да дојде кај мене :nenene:

Незнам како прашај го Куманово, иначе да на еден ист газда се поточно брат ми и еден негов другар прават матни зделки со тие клубови. Само незнам од каде се ги регистрирале па да не се заебам и јас и мојот тим да го земат.

Ја не верувам дека има шанси да се врати кај тебе тој играч, а за да ги банираат, може.
Можно е само на ТЛ да биде ставен изгледа, ако е добар играч, пред да го банираат тој јузер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom