Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Абе води 2 разлика и ќе тепа, уморот кај сите играчи на Битолски уништувачи е 100%. :(

Битолски се спасија, сега на продолженија АБА ќе тепа. Луѓе, испаднав јас.

Јас победив 16 разлика. Конечен резултат 77-61 !

Аба извади нерешено, сега се игра продолжение.

Еееееееее, сега е ОК!
Абе ај кажете ми што е тоа сезонски здравствени центар да праќаш играчи можеш. Знаете?

Тоа сезонски здравсвен центар колку што разбирам е следново...колку повеќе вложуваш толку помали шанси да ти се повреди играч. ете тоа е , не дека нешто побрзо ќе ти оздрават играчите.

Инаку јас го победив Охрид 20 разлика во гости( не очекував толку многу), и сега ми фалат уште две победи за да обезбедам место(најверојатно АБА и тошка црни) . Ако се испадне по план, и ако ги продадам сите играчи колку што им е вредност ќе имам некои 25 милиони на раполагање за играчи за наредната сезона. Добро е ко за втора сезона е одлично.
честито на сите што тепавте.

Не, не тоа е медицинско особље.
Ова сега прочитав дека служи ако сакаш на некои играчи да им ја смалиш тежината. :)
Правниче, наредна против АБА изиграј најдобро што можеш и кош-разликата е битна у мојата борба за опстанок. :)

Ја слабо нешто небива,ама ајде 1 сезона ми е али има време сега имам за располагање околу 2.500.000 до крајот на сезоната би требало да дојдам до кај 4.000.000 и да земам некој подобар играч со индекс над 50.000.

Ја од сега само ќе купувам високи играчи, за PF и C. Тука сум најслаб.

Од пред колку време колку малку тимови имаш што беа со КК (име) а другите сите беа Теам 4563 сега само 2-теам има :smir:

Добро е што има повеќе тимови ако има повеќе јусери ке ни се качи ранкот со тек на време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom