Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Лол, оваа недела имам приход на заработени пари од 1.016.343. Не е лошо, а плус тоа парите од спонзорите утре стигнуват значи тоа се плус некои 700.000 ама 340.000 одат за плати на играчи така да 360.000 остануват за мене, и плус играм на домашен терен тоа се 140.000 од влезници. Значи добра пара зедов оваа недела.

Во Сабота тешко ќе биде со Креатив, али никогаш не се знае. :helou:

П.С Јас изгубив уште во 2 коло на купот.

П.П.С Ред девил колку пари се зима од спонзорите во суперлига ?

Двојките за 4 коло во Националниот куп кога ке бидат објавени ?

Виктораниус, се зема 1 260 000 евра секоја недела. :wink:

И ја чекам да бидат објавени паровите за ЧЕТВРТО КОЛО, ова беше ТРЕТО, да, сум погрешил.

Edit: Сега кога ќе го видам уморот страв ме фаќа, ептен голем ми е кај сите играчи, ама морам да го тепам тоска црни, ако не го тепам стварно сум ЛУЗЕР!

Ја од утакмица по 70.000-120.000 зиам највеќе од утакмица многу слабо,неможам играч да си купам :tapp:

Мене не ми се полни салата дека губам многу, ама земам негде по 180.000.
И од спонзори повеќе се зема, така да не се чека многу да собереш пари за солиден играч.

Денес треба да дојдат, поточно сабајле накај 5-6 саатот.

Гледам уште нема парови за четврто коло од купот.

Абе ја до крајот ќе си собирам пари за големо засилување за кога ќе дојдам во втора лига да конкурирам за титула.

Имам и мали шанси да се спасам, ама тешко е. АБА Струмица иако ја тепав има ист број на бодови, ама подобра кош-разлика...
Ем и да сум над АБА, ќе треба да играм со некој од втора лига за опстанок, а гледам во втора лига сите сте направиле јаки екипи.

Шо е работава воа бе бев у минус 2.100.000 сега глеам 2.400.000 :toe:
И глеам од Чаразај ми пишале ако не го испаднам од - 2.000.000 помалце ке ми го продадат најдобриот играч :tapp:

Луѓе дај помагајте дајте некоја понуда :nesum:

Национален куп - 4-коло

Ангели Леов - КК Колибри
http://www.footballarena.org - Loser
KK Creative - Skopje Celticks
KK Ohrid - KK Vujadinovic
La Lakers - hit em high
Lion's of Kumanovo - Makedonija
Swisslion Pelister - KK Kumanovo
KK Feni Industries - KK Chernobil

Немам никакви шанси за понатаќе :nenene:

Ја против овој што рекламира сајт.
Не се логира, ама има солидно тимче, ја нема да ги трошам најјаките, па сега со малку среќа може да пројдам.

Ама дербито е, Креатив-скопје селтикс. Ќе има борба тука. :)

А иначе пример вчера имав 240.000 во буџетот, сега 1.000.000.

Едит: Толку од милиончето, промовирав дете, 15 години, го стаив на ТЛ можда некој ќе понуди малце.

Дајте понуда за некој играч бе :nesum: да испаднам до - 2.000.000.
2.400.000 ке ми го земат тимот :nesum:

Ќе му ги вратам на тој шо ке дае,после за некој слаб дупло ке му даам

Ајт, дербито ќе е супер. Скопје Селтикс - Креатив. Ќе има борба тука многу.

Победааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.......тепав со Плуто Неш....па не сум возможен јас:vozbud:.....Swisslion Pelister - Pluto Nash 68-60 FT

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom