Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го тепав 4-тиот Ред Тим ама за џабе пак ми бега 3 бода јбг,на почетокот слаб тим имав.

Иначе колку кола има ?

Едно име имаме во душава го носиме само победа признаваме за КК Ангели Леов :vozbud:

7 победи по ред добра е го тепав Red Team следечи КК Кривогаштани па после првопласираниот White Wolfs :vozbud:

Море за овој мојот ако не пушти понуда никој сеа....не го продавам:):)

Ајде кој сака ке му даам 3-петнаесетгодишни за 1.700.000 :smir: едниот скил има 12.000 (шпанец)

Со среќа на Вујадинович во Понеделник против Израел, ако може некако ќе ја пратам утакмицата, ама многу тешко ќе биде против Израел.

Победив на еден мексикански тим со 1 кош разлика пријателска утакмица. Богдан Јакимович 19 коша даде во 1 четвртина и потоа застана на 20 цела утакмица. :vozbud:

Требаше пријателска со Кирца,и не ја изигравне,стаив 7 играчи да бидат спремни за натпреварот им наместив тактика ама излеа мора повеќе

Малце бев отсутен, ама сега гледам сум поминал во купот, во лигата сум загубил, а уморот кај играчите ОГРОМЕН!

Не знам што да правам утре против АБА.

Добар сум јас поминав 3 кола од купот :smir:
Утре играм со КК Кривогаштани,барем совет од вас со кои играчи да му играм,пошто е слаб а на 10 и 12 играм со White Wolfs

Добар сум јас поминав 3 кола од купот :smir:
Утре играм со КК Кривогаштани,барем совет од вас со кои играчи да му играм,пошто е слаб а на 10 и 12 играм со White Wolfs.

Ги стаив слабите утре да играат мислам дека и со тие ке тепам

Репрезентацијата ни изгуби 94 разлика мислам од Израел. Слабо многу.

Јебига, слаби сме.

Ама утре против АБА тешко... Не бев пред компјутер неколку дена, не местев постава и некои играчи цела утакмица одиграа, сега има со умор 30%, има еден со 40% умор.

Конечно победа!
66:48 успеав да победам, клучна беше втората четвртина, ја добив со 31:11.

Ај некој од поискусните да ми објасни една работа ....

Со истиот тим што играв денес го победив Кирца кај мене дома што е прво место, а денес со истиот тим и истата тактика изгубив од Охрид кој е 10 пати послаб од Кирца.

Како е можно не ми е јасно ? Има ли некои фактори што делуват врз играчите за да изгубам ?

Уморот не е, зошто сите играчи ми беа одморени, само малце центарот беше изморен ама нема шанси да е поради уморот ?

Некое објаснение ? :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom