Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ке ти дадам најлогично објаснение.

Додека не направиш најсилен тим у лига, ке мора да ја прилагодуваш тактиката според противникот. Не мора да значи доколку си тепал една екипа со таа тактика, дека ке ги тепаш сите.
Разгледај ги малко параметрите на противникот, кој му е најдобар играч, најдобар стрелец, плејмејкер, кој на кого треба да стаиш, итд. Затоа е и ставена тактика, за да се тактизира :helou:

Јас ке ти дадам најлогично објаснение.

Додека не направиш најсилен тим у лига, ке мора да ја прилагодуваш тактиката според противникот. Не мора да значи доколку си тепал една екипа со таа тактика, дека ке ги тепаш сите.
Разгледај ги малко параметрите на противникот, кој му е најдобар играч, најдобар стрелец, плејмејкер, кој на кого треба да стаиш, итд. Затоа е и ставена тактика, за да се тактизира :helou:

Фала.

Иначе сега баш ќе ја разгледам опцијата за тактика, зошто баш убаво и незнам како да ја правам али ќе научам.

Гледам од другата сезона ќе има тутори пишува во известувањето, па нема да е лошо ти да бидеш во Македонија како наискусен за да учеме ние почетниците.:helou:

Еј шо е работава стварно незнам ставив тактика и пак службено,незнам оти вака.
Еве ја тактикава а кажува 20:0 :tapp:
PG Nderim Janev PG Paulo Larrea PG Simón Ahumada PG Paulo Larrea
SG Gabrielis Alkauskas SG Petar Misedovski SG Francesco Grisi SG Robert Nuhiji
SF Edi Skuber SF Gigi Sanmartín SF Severiano Abadía SF Nderim Janev
PF Robert Nuhiji PF Eugenio Rosetti PF Gabrielis Alkauskas PF Petar Misedovski
C Milan Ristevski C Milan Ristevski C Robert Nuhiji C Gabrielis Alkauskas

abe ajsuster za u posledna cetvrtina 2 pati si go stavil Milan Ristevski valjda e poradi toa

Не,вака ги дава иначе гледај ги првиот од 1 линија,втората линија 1 тие се во 1 четвртина гледај одозгоре надоле тука така ги дава иначе несе така

Не ми е ни мене јасно.

Него читавте тоа новите промени? Ја нешто прочитав и тоа со дневен тренинг добро ми се чини.

Не ми е ни мене јасно.

Него читавте тоа новите промени? Ја нешто прочитав и тоа со дневен тренинг добро ми се чини.

Да да, има добри предлози и тоа со тренингот е супер, а исто така ќе биде местено и времето на одигруване на утакмици.

Треба промена да напраат за
Победа - 2 поени
Изгубена - 0 поени
Нерешено - 1 поен.

Треба промена да напраат за
Победа - 2 поени
Изгубена - 0 поени
Нерешено - 1 поен.

:pos::pos::pos::pos:

За првите 2 се согласувам, али за третото нема шанси да нема победник. Кога завршува нерешено има 5 минути продолженија.

:pos::pos::pos::pos:

За првите 2 се согласувам, али за третото нема шанси да нема победник. Кога завршува нерешено има 5 минути продолженија.

Па јас викам да се напраи промена таква,а не дека има

Сакав да кажам ќе биде преместено времете на одигрување на утакмиците. Нема да биде во ист термин како што е оваа сезона.
Опа, супер!
Значи ќе можеме да се договараме кога да ја одиграме утакмицата?

Како пројде второто коло од купот?
Ја главно ги одмарав најдобрите и победив 74:35.

Јухууу добра е го поминав и 3-тото коло

пс - Ред Девил 3 коло беше воа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom