Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Сега видов.
Само 31 поен сум дал, од одбраната сум задоволен.

Ја го тепав виктораниус со 21 разлика.
Инаку овој вчера шо го извадив даде 23 коша.
И го стаив на трансфер маркет 1400000 и понуди хит ем хај и после даде 2000500 гок4е па нешо се скараа тие двајца околу овој за тоа дека треб да го земе и за да напредува.
Важно ќе зеам париќки.
И ќе си ги вратам парите од крилото и пак ќе влечам.
Честитки за сите за добрата игра.

Честито Кирца, да се надевам дека ќе ти се реванширам следната.

Него ја кога ќе се сетам дека играм пак против Куманово, па против Вујадиновиќ...

Него ја кога ќе се сетам дека играм пак против Куманово, па против Вујадиновиќ...

И мене ми е тежок распоредот сега повторно против Кирца, па потоа имам една лесна утакмица што ќе ја добијам па потоа пак 2 тешки. :toe:

Абе видовте ли малиот Гокче што направи бе? Ги отпушти сите играчи од У21?! Невиден безобразлук! Да си играш ташак со национален тим, па нека е и во виртуелна игра е нешто незамисливо! До каде бе со вакви синови, Македонијо!!

VACATIONS ! ! ! ! ! !
All players on vacation
Сите играчи на одмор

На одмор биле или ги отпуштил ? :vozbud:

Абе видовте ли малиот Гокче што направи бе? Ги отпушти сите играчи од У21?! Невиден безобразлук! Да си играш ташак со национален тим, па нека е и во виртуелна игра е нешто незамисливо! До каде бе со вакви синови, Македонијо!!

Па ај нека го банираат.Ајде нека дојдат избори за селектор.Сеа само за некои поискусни ќе гласам.
Иначе денес играм со чернобил пријателска и прашање е колку ќе изгубам.
Иначе гравити видов за пораката шо си ја пратил па ако го манат од селекторската позиција ќе куртулисаме од него.
А ПОЛЕ КОЈ ЌЕ ДОЈДЕ НА НЕГОВО МЕСТО?

Nekoj iskusen koj saka i moze da ja vodi reprezentacijata :) Sega bas i kvalifikacii mislam ke imase za u21.Ako moze i da ne diskvalifikuvat e togas...

Кој и да дојде треба да знае дека нема лесно да биде. Ке има порази, но секоја победа ке биде голема како планина. Не се кандидирав до сега ниту за една селекција, но доколку ни дозволат да прегласуваме, и ако нема ниту еден заинтересиран, ке се кандидирам чисто да не пропаднеме тотално!

Дај некој ако сака двајца 15 годишни нека пише да се договориме

И за шо е тоа Team Announcements и Guestbook

Разочаран сум од Гокче, кога беа изборите и ја се пријавив, ама Гокче имаше некој глас повеќе.
Не ми беше криво ако не не заебеше, ама вака стварно ми е криво.

Ајде Ред девил пријави се ќе гласаме за тебе, треба човек што знае како и што во репрезентацијата У-21.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom