Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
КК Ангели Леов - Gleann Dá Locha Tinkers
Time : 12:00
Играм сега утакмица,пријателска ги пуштив тројцата 15 годишни и некои послаби,што не ги играм ич на утакмица во лигата колку да соберам пари оти во минус сум многу.

КК Ангели Леов - Gleann Dá Locha Tinkers 57:78
Time : 12:00
Играм сега утакмица,пријателска ги пуштив тројцата 15 годишни и некои послаби,што не ги играм ич на утакмица во лигата колку да соберам пари оти во минус сум многу.

Оти воа ми го даде да не знае некој ?
2008-06-18 21:59 - Your players did not train because your team caused a walkover in the last week

Јаоо сега што видов... Играм со АБА, па со Вујадиновиќ, па со Куманово два пати, па пак со Вујадиновиќ...
Има да ме полнат.

Леле ама бакзус си.Ама и тоа не е така лошо.Ќе завршиш со овие и после мирна ти глава.Извади шо повеќе победи.

Абе сега се мислам да не местам постава и педерски да губам по 20:1 барем боља кош-разлика ќе имам.

Ќе те казнуват со 450.000 евра ако губиш службено.

Плус ќе те казнат а и не е фер така.Ако е така сите ќе праат.Можда ќе изгубиш ама барем фер ќе е.

I jas go imam istiot raspored.Prifakam porazi do 55 razlika :):) Belki ke se smiluvaat Kumanovo i Vujadinovic.

Јас сега играм 2 лесни утакмици, а потоа ми идат 2 со Кирца тешко ќе биде, можеби дома ќе можам да направам нешто повеќе, али тешко.

Сабајле извадив играч 13000 индекс 15 години.Вредност 8 500 000.
Го продавам за 6 милиони, ако има заинтересирани бујрум. На Правниче му треба ниско крило да си купи затоа ајде дајте ми ги вашите пари.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Е Правниче како го извлече само... Да ти ебам среќата. :)
Еве сега извлеков дете и го отпуштив, тоа е.

Сабајле извадив играч 13000 индекс 15 години.Вредност 8 500 000.
Го продавам за 6 милиони, ако има заинтересирани бујрум. На Правниче му треба ниско крило да си купи затоа ајде дајте ми ги вашите пари.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Влечењето се исплати. :motor:

Pravnice 230 000 li vlozi vo toa dete ? btw nogo e jako
Inaku prodavam dvajca igraci ne se losi,koj saka neka proveri.

Pravnice 230 000 li vlozi vo toa dete ? btw nogo e jako
Inaku prodavam dvajca igraci ne se losi,koj saka neka proveri.

откако почна сезоната секоја недела вложувам по 230000. Извадив од едно дете 600 000(го продадов), имам уште едно што го играм вреди 700 000 и сега ова....топ 8500 000 ама го шиткам за 6 милиони за побрзо да го продадам. За жал јас немам капацитет да го развивам како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom