Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
И ја се нервирам многу кога не можам ни да шутнам на кош за 24 секунди, што скил треба да се има заради тоа? Footwork, a?

А да почнам ја да си тренирам footwork т.е. rad nogu чим има голема улога во играва?

Футворкот е најбитен кај повисоките играчи, така да на нив можеш покрај скоковите да ставиш акцент и на футворк.

Победив со 4 коша разлика и не сум задоволен од натпреварот многу малку разлика
Иначе го делам првото место со Фени Индустрија

Мислам дека од Development League, играчите искачаат во петок на Week Update кога и плаќаш за нивниот тамошен престој. Ја барем така разбирам од Manual-от.

Ја си тепав 66-44 против Најјаки
http://www2.charazay.com/index.php?act=tactics&code=3&id=5694640
Сега сум трет во 1.2 дивизија, ама сум задоволен што имам најдобра одбрана т.е. имам најмалку примени кошеви :)

Ауу, Најјаки е тимот на другар ми, кој не се логира. : ) Ама не се Најјаки бе. Хаха

Ја останав на 8-мо место и покрај победата.

Јас сум 2.2 и го делам з засега со Фени Индустрија

На бековите треба да се работи, дриблинг, брзина и пасинг.

Луѓе сеа не ми се влегува во прва лига.Кој од кој појак.Од овие најдобриве како куманово, вујадинович, колибри битолчанецот,чернобил да не помислувам помалку од 30-40 разлика поготово кога ќе ми го пушти турчнот колибри сам ќе ми игра а да не збориме за другиве тимови шо све не играчи имаат.Така да сеа штедам за да купам нешто квалитетно за пауза.Сеа не знам ама јас имам четворица 16 години па ќе ги играм до крај па мислам можам од секој да земам 2000000 зошто многу се барани такви ако не се лажам.:helou:

Многу е тешко да се постигне саканиот баланс, да имаш добар и одбранбен и напаѓачки тим. Кај мене во прв план е секако нападот, зашто некако тоа е и мојата филозофија на кошарката (нормално, тотално погрешна!), така да немам играчи со бог знае какви одбранбени способности. Но, затоа компензирам со опциите во нападот, имам 4-5 играчи кои што секогаш се подготвени да ви го затрпаат кошот од сите позиции. Засега добро се функционира, коа ке ме прочитаат другите екипи, ке мора да ја менувам физиономијата на тимот и да се прилагодувам на некои нови (читај одбранбени)трендови.

Епа за мене во прв план е одбраната. : )
Нападот ми е многу слаб, него одбраната ме спасува.

Задоволен сум од нападот али од одбраната не дај кажете што треба да направам и дајте линк од некој играч што би ми помогнал до 1.800.000

За одбраната ти треба добар скил Одбрана на играчот, логично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom