Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
PORAAAAZ !!!!!! mnogu tezok 91-32. :kesa: Stvarno me deklasira.Imam 35 tehnicki greski :) i duplo pomalku sutovi na kosot od nego. Ima eden turski reprezentativec vo sostavot ama rastur pravi mi dade 15 poena i zede 20 skoka.Ne znam so ke pravam so Kumanovo, Vujadinovic i bitolcanecot :) Rekov i na pocetokot na sezonata deka za mene uspeh ke bide opstanokot. Se na se, denes katastrofa

Ја тепав 66:38 у сред Битола, Оклинкас 19 поени даде, Едишар 20, доволни беа тие двајца, имаа повеќе поени од цел Пелистер.
Ама слаб напад...

Лузер, ке се опраиш ти, да не ти е урок :helou:

Инаку најшокатно беше у халата на КК Чернобил...победа од пола кош на КК Вујадиновиќ 96-97! Во секој поглед дерби на колото, а можеби и досегашниов дел на првенството!

Изгубив 96-97, водев цела утакмица у последна минута ми дае 4 тројки а ја ништо... па како е можно тоа. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Јас сега кое место ќе бидам изедначени ќе сме со КК Русел по 3 победи и 1 пораз бидејки денес го победив 9 разлика во гости. Ќе се гледа кош разликата или ?

Местена слушам била меѓу Чернобил и Вујадиновиќ, Вујадиновиќ мути нешто. : )

17-6 ти направил серија у последните две минути, од 90-80 на 96-97. Ова навистина ретко се случува, ама ке ти здрви сеир Вујадиновиќ сеа:vozbud:

Да да жал ми е маседониан видов ајде ќе му вратиш.
Инку јас тепав на гости 11 разлика со вајт тим со ослабен тим.Честитики за тие што тепаа.:helou:

luge kazujte kako da gi izvadam igracite od razvojna liga?

Хаха, штета, колку добро му идело цела утакмиц и на крај една серија на Вујадиновиќ.
Драги гледачи и читатели, сите се шокирано од овој меч и од оваа коло, само мојот локален ривал КК Куманово и Вујадиновиќ се со 4 победи, сите останатите имаат барем по еден пораз.
Од Charazay за Кајгана, Лузер Лузерски.

17-6 ти направил серија у последните две минути, од 90-80 на 96-97. Ова навистина ретко се случува, ама ке ти здрви сеир Вујадиновиќ сеа:vozbud:

Абе да бидеме реални требаше да губам, пошто неам асален PF, ама више коа водев цела утакмица таман се порадував дека ќе тепам. toae:

А за сеирот јебига тоа е. :helou:

luge kazujte kako da gi izvadam igracite od razvojna liga?

Абе на тренингот о д десна страна имаш развојна лига и и имаш дали сакаш да ти се или не а во твојов случај ги ставаш не тие што сакаш да не ти се и ќе излезат на следниот тренинг т.е. утре.

А да почнам ја да си тренирам footwork т.е. rad nogu чим има голема улога во играва?

Mozebi imav edno 25 napadi vo koi ne sutnav na kos, tuka mnogu se nerviram.Jaka odbrana ima izgleda Kolibri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom