Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
jas denes od 14 i 30 igram so shrek team toj ima soliden tim i so pobedata protiv nego ja pocnuvam prerodbata vo sto cekori:)
so dobra igra bi trebalo da go tepam a sto e najvazno napravivv taktika:je: :je: :je:
btw a kako da gi izvadam igracite od razbojnata liga?
so sreka na site

Ја играм со Пелистер Битола и ако не победам, ќе испаднам, иако е рано тоа да се кажува.
Ма да испробувам нешто ново како и на оној меч.

Јас денеска играм против мојот традиционално неугоден ривал, Битолчанецот. Во овој случај игра без трите најголеми ѕвезди на тимот, така да мислам дека сум фаворит, но во Чаразај никогаш не се знае...ке се направи анализа после мечот.

Ја денес со КК Вујадинович играм и ќе губам... тоа е уште неам купено PF. toae:

Јас играм со КК Русел, мамата многу добар тим има, па очекувам тесен пораз.

leee
jas u prva cetvrtina gubam 24-8
so prva postava ts najakiot tim osven eden igrac
a on ima samo eden so 19000 indeks a drugite mu se od 7 do 11000 indeks:nesvest:
izgleda do ocajniot timski duh e:toe:

Jas gubam 25-6 od KK Kolibri.Mnogu jak tim ima i kako e trgnalo ne mi begaat 40 razlika. :)

jes presvrt 25-26 :je: :je: :je: :je:
edit:25-28
vtorata cetvrtina e 0-17:nesvest:
uste eden edit:):27-30 vtorata cetvrtina 2-19

Ја на почетокот се мачев со реализацијата, нападот пак слаб, 8:6 ме водеа после направив серија од 12:2 негде и од тогаш си ја зголемувам предноста, сега Едишар како луд шутира, за 2 поени нема промашено, 18 поени до сега, едно 13-14 само во трета четвртина.
Моментално е 41:28 за мене, многу малце поени дадени од моја страна, ама добра одбрана имам.

dobro e presvrt 42-43 13-12 3/4
sea da mu se odlepam pa mislam deka ke tepam ali ne se znae

ahhh imam loso custvo me vodi 58-56 so mnogu po slab tim od mene :tapp:

leee
me pobedija u poslednite sekundi:nesvest: :nesvest: :nesvest:
64-62 izgleda problemot e losiot timski duh:tapp:

Јас играм со КК Русел, мамата многу добар тим има, па очекувам тесен пораз.

Епа нема тесен пораз !

Го победив на КК Русел !

КК Русел - КК Струмица 71-80 ! 9 разлика и тоа на гостински терен му играв. Ај честито на сите што победија.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom