Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
pa ke otidis u utakmici i ti gi pise utakmicite i ke si vidis
btw jas pak zagubiv zaradi toa sto zaboraviv da napravam taktika a vo starata takti skor site igraci mi se otpusteni a nekoi se povredeni :tapp: :tapp:

Победа со 31 разлика !

КК Струмица - ДЦ Струмица - 87-56 !
Добра игра на моите кошаркари, задоволен сум од натпреварот. Сега следното коло со КК Русел тука ќе биде тесно.

ЕДИТ - Иначе имам повреден играч и ми пишува дека е повреден на 2 дена. Тоа значи дека за 2 дена ќе може да игра или треба да го пуштам сега некаде да се опорави ?

Остај го иначе ајде честито да ти се редат повеќе.
Јас тепав негде со 20 разлика над мојот конкурент wildcats capitals.Среќа моја не го играше неговиот најак со 50000 индекс.Сега ми останува со креатив борац и кк струмица.Честито победа на сите што победија.

Кајк Македонија - Свислајон Пелистер 33 - 65

Очекував победа но не толку висока ама јбг:pos2:

cestitki do site sto pobedija
a jas pak si zagubiv 20-0:cug:

cestitki do site sto pobedija
a jas pak si zagubiv 20-0:cug:

Аман бе, зашо не си наместаш тактиката за нонстоп ? Таа ти е втора утакмица што ја изгуби службено, а баш сакав да видам како ќе завршиш со КК Русел зошто јас играм следното коло со него.

Аман бе, зашо не си наместаш тактиката за нонстоп ? Таа ти е втора утакмица што ја изгуби службено, а баш сакав да видам како ќе завршиш со КК Русел зошто јас играм следното коло со него.
jas mislam deka ako igravme ke go rasturev
btw me kaznile so 450000 evra leeee ma sea sum u minus Na računu: € -2.188.883
kazujte so da pravam
da ne ke mi go prodavaat najdobriot igrac?

jas mislam deka ako igravme ke go rasturev
btw me kaznile so 450000 evra leeee ma sea sum u minus Na računu: € -2.188.883
kazujte so da pravam
da ne ke mi go prodavaat najdobriot igrac?

Еј, по се изгледа ќе го продават многу си во минус, а зш се така ти ја зимат службено да не заборави играчи да ставаш или што е работата ? Секогаш полни ја клупата до крај без разлика дали ќе заиграт сите или не.

Еј, по се изгледа ќе го продават многу си во минус, а зш се така ти ја зимат службено да не заборави играчи да ставаш или што е работата ? Секогаш полни ја клупата до крај без разлика дали ќе заиграт сите или не.
abe jas ne napraviv taktika i ako ne napravam mi ja koriste starata taktika arno ali u starata taktika malce igraci imav 4-5 i eden od tie bese povreden a drugite bea otpusteni oti bea slabi a nekoi prodadeni i taka da jako naebav:zid: :zid:

Нема врска, ти го банираа тимот, не ИП адресата. Слободно регистрирај си друг тим, и без далавери :helou:

Пробав да се регистрирам,ми стаса маил го потврдив и после кога треба да потврди некој администратор ми вика вашата ИП веке се користи

Незнам што да ти кажам само да ти кажам дека си тепал 20 коша.Честито.

abe jas ne napraviv taktika i ako ne napravam mi ja koriste starata taktika arno ali u starata taktika malce igraci imav 4-5 i eden od tie bese povreden a drugite bea otpusteni oti bea slabi a nekoi prodadeni i taka da jako naebav:zid: :zid:

Епа незнам што друго да ти кажам, освен некој ако знае дали може да се позајмува пари па да ти позајмам 200 илјади колку да не го минаш лимитот од - 2 милиони.

ЕДИТ - Моето ново засилување, кое е последно веќе не купувам.

Form: 6 Starost: 18
Umor:
FAPercent_back.gif
Visina: 188
Težina: 95 Indeks veština: 20.458
Plata: 37.434 Odbrana: 7
Slobodna Bacanja: 8 Dva Poena: 4
Tri Poena: 6 Dribling: 8
Dodavanje: 7 Brzina: 6
Rad nogu: 4 Skokovi: 5
Iskustvo: 1

Kajgana Shop